Γιώργος Καρασμάνης στη Βουλή: «Να στηριχτούν οι πολιτιστικοί σύλλογοι για την προσφορά τους στο Εθνικό έργο»!
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Πολιτική
Με αφορμή την πρόσφατη συμπλήρωση 100 χρόνων από την τραγωδία της μικρασιατικής καταστροφής, η Επιτροπή Ελληνισμού της Διασποράς της Βουλής, ενημερώθηκε χθες για το πολυσήμαντο έργο των προσφυγικών συλλόγων Ν. Πέλλας από τον πρόεδρο του Συλλόγου Ποντίων Έδεσσας «ο Άγιος Θεόδωρος Γαβράς» Ιωάννη Γαβριηλίδη, τον Πρόεδρο της «Ευξείνου Λέσχης» Αλμωπίας Κωνσταντίνο Ιγνατίδη, καθώς και τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Ποντίων Κρύας Βρύσης «Αλέξανδρος Υψηλάντης» πατέρα Βασίλειο Τσουφλίδη.
Ο Γιώργος Καρασμάνης εξήρε το ιδιαίτερα σημαντικό και εθνικό πολιτισμικό έργο που προσφέρουν εθελοντικά και ανιδιοτελώς, συντηρώντας έτσι την παράδοση και τις ιερές μνήμες από τις αλησμόνητες πατρίδες. Και τόνισε εμφαντικά ότι σ’ αυτό το ανεκτίμητο εθνικό έργο τους να στηριχτούν ουσιαστικά από την Πολιτεία.
Κάνοντας μάλιστα ειδική αναφορά στην χρηματοδότησή τους από κοινοτικού πόρους του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης, όπως ο ίδιος ως Υπουργός είχε θεσπίσει!
Δείτε το video με την τοποθέτηση του Γιώργου Καρασμάνη :
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Σε απόγνωση οι κτηνοτρόφοι της Χίου ζητούν άμεση χρηματοδότηση για ζωοτροφές
- ΑΑΔΕ: Μισός τόνος φυσικής κόκας, αξίας 1.500.000 ευρώ, κατασχέθηκε στο Ελ. Βενιζέλος
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για τη Μηλιά και Αχλαδιά
- Πικραλίδα η Αγριοράδικο - Ένα ισχυρό φάρμακο της φύσης
- Φροντιστήρια Πουκαμισάς Βέροια – Κέντρο. Ο Μεγαλύτερος Φροντιστηριακός Όμιλος της χώρας…στην πόλη μας! Έναρξη Εγγραφών!