Τόλκας προς Περιφερειάρχες : «Η περιφέρεια (Ημαθία, Πέλλα, Κιλκίς, Σέρρες) της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας είναι σε παρακμή!».
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Πολιτική
Στο Συνέδριο της Ένωσης Περιφερειαρχών τοποθετήθηκε ο Βουλευτής Ημαθίας Άγγελος Τόλκας, ως μέλος της Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής.
Άσκησε σκληρή αντιπολίτευση στη ΝΔ επειδή δεν έχει στηρίξει καθόλου την αυτοδιοίκηση στα τέσσερα αυτά χρόνια διακυβέρνησής της, όσον αφορά την ενδυνάμωση των θεσμών και την ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών. Χαρακτήρισε απαράδεκτο το γεγονός ο κος Πέτσας να ζητάει από τους Δημάρχους να στηρίξουν εκλογικά την κυβέρνηση σαν ανταμοιβή ότι η κυβέρνηση δήθεν τους στήριξε, λες και μιλάει σε κομματικό ακροατήριο.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και στην Ημαθία τονίζοντας ότι ο τόπος μας αποδυναμώνεται, βρίσκεται σε παρακμή και δεν υπάρχει κανένα σχέδιο ανάσχεσης της φτώχειας.
Αναφέρθηκε ακόμη μια φορά στον κάθετο άξονα Νάουσα – Εγνατία.
Τέλος, ζήτησε μεγαλύτερη ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα από όλους ώστε να αλλάξει το σύστημα στη χώρα. Για μια ισχυρή δημοκρατία και δίκαιη οικονομία.
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ : https://www.youtube.com/watch?v=SyWjHVNmYqg
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Μ. Σχοινάς: Ανοίγουμε τον δρόμο για την ανανέωση του ελληνικού αλιευτικού στόλου – Μια δέσμευση στους ψαράδες γίνεται πράξη
- Το TrophyΤροφή 2026 ξεκινά από την Κόρινθο με επίκεντρο την κυκλική οικονομία στην αγροδιατροφή
- Καββαδάς από τον Έβρο: Στην Ορεστιάδα το μοναδικό Κέντρο Εξωτικών Νοσημάτων Ζώων της χώρας- Από την αντιμετώπιση των επιζωοτιών στην πρόληψη
- Αποφάσεις οριστικής διακοπής λειτουργίας δύο ιδιωτικών κλινικών στη Θεσσαλονίκη, από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
- ΥΠΕΘΟΟ – ΥΠΑΑΤ – ΑΑΔΕ: Από 30/9 η έναρξη υποβολής αιτημάτων πληρωμής για τις Παρεμβάσεις Π3-73-2.4 και Π3-73-2.5










