Απόστολος Βεσυρόπουλος : «Εγκρίθηκε το έργο ΣΔΙΤ για το νέο Αστυνομικό Μέγαρο Ημαθίας»
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Πολιτική
Σήμερα είχαμε μία ιδιαίτερα θετική εξέλιξη για την Ημαθία καθώς η Διυπουργική Επιτροπή Συμπράξεων Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) έδωσε το πράσινο φως για την κατασκευή του νέου Αστυνομικού Μεγάρου Ημαθίας.
Η εξέλιξη αυτή αποτελεί προϊόν διαδοχικών συναντήσεων του Υφυπουργού Οικονομικών και Βουλευτή Ημαθίας κ. Απόστολου Βεσυρόπουλου με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Θεοδωρικάκο και τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Παπαθανάση.
Σε δήλωση του ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Βεσυρόπουλος τονίζει:
«Η κατασκευή του νέου Αστυνομικού Μεγάρου Ημαθίας αποτελεί ένα κορυφαίο έργο υποδομής για την Ημαθία. Οι υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας της Ημαθίας θα στεγαστούν σε ένα νέο, σύγχρονο και λειτουργικό κτίριο ενώ ταυτόχρονα θα αναβαθμιστεί και το επίπεδο εξυπηρέτησης των πολιτών.
Η δρομολόγηση ενός ακόμη σημαντικού έργου από την Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την Ημαθία αποτελεί ηθική δικαίωση των προσπαθειών μου για την υλοποίηση ενός ακόμη έργου πνοής για την ευρύτερη περιοχή.»
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Άρχισαν συλλήψεις για παραβίαση των μέτρων βιοασφάλειας για την ευλογιά των αιγοπροβάτων
- Η Volvo Trucks παρουσιάζει την πρώτη παγκοσμίως τεχνολογία κινητήρα με λειτουργία stop/start για εξοικονόμηση καυσίμου και μείωση εκπομπών CO₂
- Την Τρίτη 11 Νοεμβρίου στο ΥΠΑΑΤ το Πανελλαδικό Συλλαλητήριο Αγροτών και Κτηνοτρόφων
- Παρέμβαση του Επιμελητηρίου Ημαθίας για τη διατήρηση της λειτουργίας του Ταχυδρομικού Καταστήματος ΕΛΤΑ Αλεξάνδρειας
- Η Τέχνη της Συσκευασίας: Κορδέλες, Κορδόνια & Χαρτιά Περιτυλίγματος











