«Νέα παρέμβαση Άγγελου Τόλκα στη Βουλή για στήριξη café - εστίασης - Δώστε έγκαιρα χώρο στα καταστήματα»
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Πολιτική
Εκ νέου παρέμβαση στη Βουλή έκανε την Πέμπτη 3/3/2021 ο Άγγελος Τόλκας για την στήριξη της εστίασης με τη χρήση επιπλέον εξωτερικών χώρων και σύμφωνα και με τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Πιο συγκεκριμένα, ο Βουλευτής Ημαθίας ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κατέθεσε ερώτηση προς τους κκ Υπουργούς Προστασίας του Πολίτη, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Εσωτερικών και Υποδομών και Μεταφορών για την άμεση στήριξη ενός κλάδου, ο οποίος έχει υποστεί τεράστιο πλήγμα από τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
Μέσα από την πρωτοβουλία του ζητά να δοθεί εκ νέου η άδεια ώστε, μετά από σχετική άδεια των Δήμων, να αναπτυχθούν σε ανοιχτούς χώρους και να λειτουργήσουν με ασφάλεια τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΑΑΔΕ: Επιστροφή άνω των 21,7 εκ.ευρώ Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης αγροτικού πετρελαίου σε 82.392 δικαιούχους
- Καταστροφές από τον καύσωνα σε φασόλια αλλά και καλλιέργειες με καλαμπόκια, τριφύλλια και πατάτες στην Καστοριά
- Καλός ο Ολυμπιακός, νίκησε 3-0 τη Νόριτς
- Εξισωτική Αποζημίωση 2025: Με 236 εκατ. ευρώ η Πρόσκληση
- Καταβολή αχρεωστήτως καταβληθεισών εισφορών για το 2019-2020 σε δικαιούχους του e-ΕΦΚΑ