Ο Σύνδεσμος Γουνοποιών ευχαριστεί τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Απ. Βεσυρόπουλο
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Οικονομία
Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε ο Σύνδεσμος Γουνοποιών στον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Απ. Βεσυρόπουλο στην οποία αναφέρει:
Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,
Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας και μετά από τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα με τον διοικητή της ΑΑΔΕ, κ. Γιώργο Πιτσιλή, το Δ.Σ. του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς αισθάνεται την ανάγκη να σας ευχαριστήσει θερμά για τις ενέργειές σας και την άμεση ανταπόκρισή σας στο αίτημά μας για την κατάργηση της διάταξης που αφορά στους φορολογικούς αντιπροσώπους για την εξαγωγή γουνοποιητικών προϊόντων.
Η απόφαση που υπεγράφη από τον κ. Πιτσιλή είναι εξόχως σημαντική για τον κλάδο της γούνας, ο οποίος είναι καθαρά εξαγωγικός, καθώς και για τους γουνοποιούς της Δυτικής Μακεδονίας, οι επιχειρήσεις των οποίων έχουν πληγεί σε μεγάλο βαθμό τα τελευταία χρόνια. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η έως τώρα συνεργασία μας απέδωσε τόσο γρήγορα καρπούς σε ό,τι έχει να κάνει με την επίλυση των προβλημάτων των γουνοποιών και ευελπιστούμε στην περεταίρω υποστήριξή σας για όλα τα ζητήματα που έχουμε θέσει.

Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Επικίνδυνο συμβάν χτες τα ξημερώματα στην Καστοριά: Αλέτρι "ξεκόλλησε" από το τρακτέρ και βρέθηκε στο οδόστρωμα
- Super League: Αμφίρροπες αναμετρήσεις στο «πρώτο πιάτο»
- 10 λόγοι για να αγοράσεις ένα T7 Long Wheelbase με PLM Intelligence
- Ανδρικές & Γυναικείες Παντόφλες: Άνεση και Στυλ στο Σπίτι
- Γιορτή Αποκριάς Βέροια 2026: Ζητούνται καλλιτέχνες εθελοντές και βοηθοί για το τμήμα κατασκευής καρναβαλικών Αρμάτων











