Αφορολόγητο: Το ελάχιστο ποσό που θα πρέπει να μαζέψουν οι φορολογούμενοι με ηλεκτρονικές αποδείξεις
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Οικονομία
Αλλαγές έρχονται όσον αφορά στο ύψος των αποδείξεων μέσω "πλαστικού χρήματος" που θα πρέπει να συγκεντρώσουν μισθωτοί και συνταξιούχοι προκειμένου να πετύχουν το αφορολόγητο όριο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Οικονομικών ετοιμάζει τις εν λόγω αλλαγές που αναμένεται να τεθούν σε ισχύ για τα εισοδήματα του 2019.
θα έχει ως εξής:
- 20% για εισόδημα από 10.000,01 έως 30.000 ευρώ (από 15% σήμερα).
- 25% για εισόδημα από 30.000,01 και άνω με το ανώτατο ποσό που θα πρέπει να συγκεντρώσει ο φορολογούμενος να ανέρχεται στις 30.000 ευρώ (από 20%).
Μάλιστα κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών δεν αποκλείουν τα ποσοστά να κυμανθούν από 20% έως 30%. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το οικονομικό επιτελείο προσανατολίζεται και στην επιβολή προστίμων με μεγαλύτερο φόρο για όσους δεν συμπληρώσουν τα ποσά.
Πηγή:enikonomia.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΕΛΣΤΑΤ: Αποτελέσματα του 9ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού στη Στατιστική | Αγροτικά νέα IMATHIOTIKIGI.GR
- Κινόα: Ποιες οι πιο σημαντικές καλλιεργητικές πρακτικές και απαιτήσεις της καλλιέργειας
- Ευρώπη: Οι κορυφαίοι μισθοί παικτών-προπονητών στα τοπ-5 πρωταθλήματα
- Αγροτικά νέα και ειδήσεις IMATHIOTIKIGI.GR - Ελαιοκομικό Μητρώο: Τι ισχύει για τις δηλώσεις συγκομιδής
- Τη δρομολόγηση σημαντικών έργων υποδομών και αγροτικής ανάπτυξης για τον Δήμο Βέροιας ζήτησε ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης από κοινού με τον Δήμαρχο Βέροιας











