ΥΠΟΙΚ: Δεν θα δοθεί παράταση στην προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τη ρύθμιση οφειλών
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Οικονομία
-
Δίνεται η δυνατότητα στους οφειλέτες που είχαν ενταχθεί στις φορολογικές και ασφαλιστικές ρυθμίσεις των 120 ή 72 δόσεων και τις έχασαν μέχρι την 1η Φεβρουαρίου του 2023, να τις αναβιώσουν, καταβάλλοντας έως τις 31 Ιουλίου δύο μηνιαίες δόσεις.
-
Παρέχεται η δυνατότητα ρύθμισης οφειλών για τους φορολογούμενους που ήταν συνεπείς στις υποχρεώσεις τους, αλλά απέκτησαν ληξιπρόθεσμες οφειλές λόγω της ενεργειακής κρίσης. Συγκεκριμένα, οι οφειλές που κατέστησαν ληξιπρόθεσμες μετά την 1η Νοεμβρίου 2021 και έως την 1η Φεβρουαρίου 2023, ρυθμίζονται σε έως και 72 δόσεις με την προϋπόθεση ότι ο οφειλέτης κατά την 1η.11.2021 δεν είχε λοιπές ληξιπρόθεσμες οφειλές ή αν είχε, ήταν τακτοποιημένες.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Γιατί η τσουκνίδα είναι ωφέλιμο φυτό;
- Διευκρινήσεις για τις απολυμάνσεις λόγω ευλογιάς και απάντηση σε αιτιάσεις για καθυστερήσεις
- Ανακοίνωση ΠΚΜ σχετικά με τη διενέργεια εναέριων ψεκασμών για τη καταπολέμηση κουνουπιών στους ορυζώνες της Θεσσαλονίκης και της Ημαθίας
- Πολύ υψηλός κίνδυνος δασικής πυρκαγιάς στην Περιφέρεια Πελοποννήσου σήμερα Τετάρτη 13 Αυγούστου
- Kαταστροφικές επιδρομές αγριόχοιρων στις καλλιέργειες καλαμποκιού στην Αναρράχη