Καταβάλλονται 54,5 εκατ. ευρώ για 26.000 επικουρικές συντάξεις που εκδόθηκαν τον Φεβρουάριο
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Οικονομία
Οι υπηρεσίες του ΕΦΚΑ προχωρούν στην καταβολή συνολικού ποσού 54,5 εκατ. ευρώ σε 26.000 δικαιούχους που είδαν την οριστική τους επικουρική σύνταξη να εκδίδεται τον Φεβρουάριο. Οι πληρωμές των επικουρικών αυτών πραγματοποιούνται αυτές τις ημέρες, μαζί με την καταβολή των κύριων συντάξεων Απριλίου.
Υπενθυμίζεται πως είχε προηγηθεί η πληρωμή επιπλέον 17.000 ασφαλισμένων για τους οποίους εκδόθηκε η οριστική επικουρική τους σύνταξη στα τέλη Ιανουαρίου και πληρώθηκαν στα τέλη Φεβρουαρίου.
Συνολικά, οι ασφαλισμένοι που είδαν να εκδίδεται και να πληρώνεται η οριστική επικουρική τους σύνταξη το τελευταίο δίμηνο ανέρχονται σε 43.000.
Αν συνυπολογιστούν και οι 37.500 δικαιούχοι που έλαβαν την προκαταβολή επικουρικής σύνταξης στις 14 Μαρτίου, οι ωφελούμενοι συνολικά από τις παρεμβάσεις που έγιναν το τελευταίο διάστημα στο μέτωπο των εκκρεμών επικουρικών συντάξεων ανέρχονται σε πάνω από 80.000.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ψάχνεις ανεπτυγμένα φυτά ακτινιδιάς; Δες τις Ποικιλίες Green Light, Hayward απλό & Κλώνος 8!
- Μεγαλώνουμε. Συνεχίζουμε να αναζητούμε τους καλύτερους. Θέσεις εργασίας Καθηγητών
- Το παρασκήνιο που οδήγησε εκτός κυβέρνησης Βορίδη, Χατζηβασιλείου, Σταμενίτη και Μπουκώρο
- Τσιάρας: Η ανάγνωση της δικογραφίας δεν δείχνει κάτι μεμπτό για πρώην υπουργούς
- Ένταξη βροχοπτώσεων (Ροδάκινα) στο Μέτρο 23 και αχλαδιών για ακαρπία - Οι υποσχέσεις που έλαβαν οι αγρότες του ΑΣ Αλεξάνδρειας στην Αθήνα