Οι προοπτικές ανάπτυξης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στη συνάντηση Μέτιου - Σκυλακάκη
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Οικονομία
Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη είχε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος στο γραφείο του στην Κομοτηνή.
Αντικείμενο της συνάντησης ήταν οι προοπτικές ανάπτυξης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Οι κ. Σκυλακάκης και Μέτιος τόνισαν ότι τα επόμενα χρόνια θα διατεθούν από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας σημαντικοί πόροι για έργα υποδομών, τα οποία, σε συνδυασμό με την αξιοποίηση των πόρων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης και της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής, καθώς επίσης των αυξημένων πόρων του νέου ΕΣΠΑ, θα συμβάλουν ουσιαστικά στην ενίσχυση της περιφερειακής οικονομίας, στην προστασία του περιβάλλοντος και στην αναβάθμιση του ρόλου της Περιφέρειας ΑΜΘ ως γεωπολιτικού κόμβου στις μεταφορές, στην ενέργεια και στο εμπόριο.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ο Δημήτρης Μόσχος νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας
- 42 προτάσεις για την ενίσχυση της έρευνας χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας με 8 εκατ ευρώ
- Παρέμβαση ΕΘΕΑΣ για επιστροφές αχρεωστήτως και διόρθωση των μειώσεων των ενισχύσεων που υπέστησαν οι παραγωγικοί γεωργοί και κτηνοτρόφοι
- Βαμβάκι: Τα Βασικά Στάδια Ανάπτυξης που κάνουν τη διαφορά και οι παράγοντες που επηρεάζουν την απόδοση
- Σοκ και θλίψη για τον θάνατο των αδελφών Ζότα