Καταβάλλονται την Παρασκευή 6/8 πάνω από 15 εκατ. ευρώ σε 30.586 δικαιούχους για αποζημίωση ειδικού σκοπού
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Οικονομία
Από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Αύριο Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021 θα πραγματοποιηθούν από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων καταβολές συνολικού ύψους πάνω από 15 εκατ. ευρώ, σε 30.586 δικαιούχους.
Οι πληρωμές αφορούν:
α) Σε αναστολές συμβάσεων εργασίας για τον μήνα Ιούλιο 2021 για συνολικά 29.826 δικαιούχους, στους οποίους θα κατευθυνθεί το ποσό των 14.685.576 ευρώ για την πληρωμή αποζημίωσης ειδικού σκοπού.
β) Σε μονομερείς υπεύθυνες δηλώσεις καλλιτεχνών για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο 2020, Ιανουάριο και Φεβρουάριο 2021 (υπόλοιπα) για συνολικά 730 δικαιούχους, στους οποίους θα κατευθυνθεί το ποσό των 387.670,82 ευρώ για την πληρωμή αποζημίωσης ειδικού σκοπού.
γ) Σε μονομερείς δηλώσεις εργαζομένων ειδικών κατηγοριών που απασχολούνται στον κλάδο του τουρισμού για τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο 2021 (υπόλοιπα) για συνολικά 30 δικαιούχους στους οποίους θα κατευθυνθεί το ποσό των 16.020 ευρώ για την πληρωμή αποζημίωσης ειδικού σκοπού.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΥΠΑΑΤ: Πιστώθηκαν 26,9 εκατ. ευρώ σε κτηνοτρόφους για απώλεια εισοδήματος εξαιτίας της ευλογιάς και της πανώλης
- Λάκης Βασιλειάδης: «Πρωτοβουλία του ΥπΑΑΤ για την αποκατάσταση αδικιών σε βάρος γεωργών λόγω εκκρεμοτήτων στο Κτηματολόγιο»
- Συμφωνία ΕΕ–Mercosur: Η σιωπή των αμνών στο ΥπΑΑΤ και η υπονόμευση της ελληνικής αγροτικής παραγωγής
- Μια ωραία πρόταση για τις ημέρες των Χριστουγέννων - Συνταγή του Παππού
- Πέρασε με 159 «ναι» η ένταξη του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ











