Eπιχορήγηση έως 30.000 ευρώ για άνοιγμα e-shop
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Οικονομία
Νέα προγράμματα ΕΣΠΑ για τη δημιουργία e-shop ανακοίνωσε ότι έρχονται ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης, μιλώντας στο Open. Συγκεκριμένα, ο κ. Παπαθανάσης δήλωσε ότι τα προγράμματα αυτά θα αφορούν τη δημιουργία e-shop για πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.
O υφυπουργός σημείωσε επίσης ότι έρχεται επιστρεπτέα προκαταβολή 6, ενώ ετοιμάζεται και νέο πρόγραμμα για την εστίαση από το νέο έτος. Αναφορικά με το άνοιγμα της οικονομίας και την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού ο κ. Παπαθανάσης ανέφερε: «Συζητάμε τι θα ανοίξει και τι επίπτωση θα έχει στη διασπορά του ιού. Αν δεν προτείνουν οι επιστήμονες, δεν θα λάβει απόφαση η κυβέρνηση. Το υπουργείο έχει τα μέτρα πώς και με τι μέτρα θα ανοίξει το καθετί. Αλλά πρώτα πρέπει να δώσει το πράσινο φως η επιτροπή».
Ο κ.Παπαθανάσης επανέλαβε τη θέση της κυβέρνησης πως ο τουρισμός δεν ευθύνεται για την αύξηση των κρουσμάτων ενώ προανήγγειλε νέα προγράμματα ενίσχυσης για τον τομέα της εστίασης από το νέο έτος.
Πηγή:aftodioikisi.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ο Δημήτρης Μόσχος νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας
- 42 προτάσεις για την ενίσχυση της έρευνας χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας με 8 εκατ ευρώ
- Παρέμβαση ΕΘΕΑΣ για επιστροφές αχρεωστήτως και διόρθωση των μειώσεων των ενισχύσεων που υπέστησαν οι παραγωγικοί γεωργοί και κτηνοτρόφοι
- Βαμβάκι: Τα Βασικά Στάδια Ανάπτυξης που κάνουν τη διαφορά και οι παράγοντες που επηρεάζουν την απόδοση
- Σοκ και θλίψη για τον θάνατο των αδελφών Ζότα