Αναστολή λειτουργίας των Λαϊκών Αγορών του Δήμου Βέροιας (Κοινότητας Βέροιας - Μακροχωρίου - Αγίου Γεωργίου)
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την υπ΄αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ.55962 /10-09-2020 (ΦΕΚ 3870 Β’) Αναστέλλεται η λειτουργία των Λαϊκών Αγορών του Δήμου Βεροίας (Κοινότητα Βέροιας-Μακροχωρίου –Αγίου Γεωργίου), από την 11η Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 6:00 π.μ. έως και την 25η Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 6:00 π.μ.
|
Ο Αντιδήμαρχος
Στυλιανός Ασλάνογλου |
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Europa League: Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στα playoffs
- Κατσαφάδος: Άμεσες αποζημιώσεις σε πληγέντες από τις πυρκαγιές – Στο 100% η κρατική στήριξη για κατοικίες
- Μαργαρίτης Σχοινάς στην Άνδρο για τον Ι. Παλαιοκρασσά: «Τον θυμόμαστε ως παράδειγμα δημόσιου άνδρα που υπηρέτησε με ήθος και ευθύνη»
- Τσαβδαρίδης για τις καταστροφικές πυρκαγιές: Είμαστε και θα παραμείνουμε σταθερά δίπλα στους πληγέντες και στις οικογένειες των θυμάτων
- ΥΠΕΘΟ – ΥΠΑΑΤ – ΑΑΔΕ: H Ευρωπαϊκή Επιτροπή επαναφέρει τη διαπίστευση του Οργανισμού Πληρωμών της ΑΑΔΕ










