Εξετάζεται το ενδεχόμενο να ανοίξουν τα καταστήματα εστίασης από τις 25 Μαΐου
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
H κυβέρνηση, σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε από την Υγειονομική Επιτροπή των ειδικών να εξετάσει το ενδεχόμενο να ανοίξουν νωρίτερα, στις 25 Μαΐου, τα καταστήματα εστίασης, καφέ κλπ, εφόσον φυσικά τα επιδημιολογικά δεδομένα της εξέλιξης της πανδημίας το επιτρέπουν.
Επισημαίνεται ότι η μέχρι σήμερα εμπειρία δείχνει ότι όπου έχουμε άνοιγμα της οικονομικής και κοινωνικής δραστηριότητας με οργανωμένο τρόπο και με τήρηση των υγειονομικών κανόνων, τα αποτελέσματα είναι θετικά.
Οι ίδιες πηγές προσθέτουν ότι η άρση των περιοριστικών μέτρων που τέθηκαν σε ισχύ για την αντιμετώπιση της πανδημίας συνεχίζεται, λαμβάνοντας πάντα υπόψη τα επιδημιολογικά δεδομένα και τη γνώμη των ειδικών και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας, ώστε με σταδιακά, αλλά σταθερά βήματα να επιστρέψουμε σε μια νέα καθημερινότητα.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ενημερωτική σύσκεψη με τυροκόμους για την προστασία του περιβάλλοντος
- Μ. Σχοινάς για την απώλεια της Αλίκης Περρωτή: Η παρακαταθήκη της θα εξακολουθήσει να παράγει καρπούς για πολλές ακόμη γενιές
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για το Αμπέλι | Αγροτικά νέα και ειδήσεις IMATHIOTIKIGI.GR
- Πορεία Προγράμματος δακοκτονίας έτους 2026
- ΥΠΑΑΤ και ΑΑΔΕ: Άνοιξε η πλατφόρμα για την ενίσχυση αγοράς λιπασμάτων γεωργικών εκμεταλλεύσεων










