Kρήτη: Θαλάσσιο κήτος ξεβράστηκε σε παραλία
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Ένα θαλάσσιο κήτος το οποίο, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών ανήκει στην οικογένεια των φαλαινοειδών, ξεβράστηκε σε παραλία στη Νότια Κρήτη και συγκεκριμένα στην παραλία "Λίγκες" του Δήμου Αγίου Βασιλείου.
Ο Λιμενικός Σταθμός στην Αγία Γαλήνη ενημερώθηκε το Σάββατο (28/12) για το νεκρό θαλάσσιο ζώο και αμέσως με τη σειρά του ενημέρωσε τον Δήμο Αγίου Βασιλείου για την υγειονομική του ταφή καθώς και την αρμόδια ιατρική υπηρεσία.
Πρόκειται για ένα ζώο μήκους 7 μέτρων το οποίο άγνωστο πως, έχασε τη ζωή του με συνέπεια στη συνέχεια να ξεβραστεί στην παραλία, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης.
Πηγή - Φωτογραφίες ekriti.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Καθηγητής Δενδροκομίας Παν. Θεσσαλίας Γ. Νάνος για παραμορφωμένα ροδάκινα και καλλιέργεια Ιπποφαούς (Βίντεο)
- Ο ΥφΑΑΤ, Γιάννης Ανδριανός στα εγκαίνια της 28ης Έκθεσης Αγροτουρισμού στην Επίδαυρο
- Πιο κερδοφόρο από ποτέ? Νέες ποικιλίες με προοπτικές στο Βερίκοκο!
- Ποδόσφαιρο: Βελτιωμένη και πειστική η ΑΕΚ, 4-1 την Μπέρσχοτ
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για τη φιστικιά | Αγροτικά νέα και ειδήσεις IMATHIOTIKIGI.GR