Τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου Βέροιας Εν.Ε.Ε. Γυ-Λ. έψαλαν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στο Δήμαρχο Βέροιας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλαν την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου στο Δήμαρχο Βέροιας Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου Βέροιας Εν.Ε.Ε. Γυ-Λ.
Οι μαθητές συνοδευόμενοι από το Δ/ντή τους κ. Κυριάκο Παπαγεωργίου, έψαλαν κάλαντα και αντάλλαξαν ευχές με το Δήμαρχο και στον Αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας Δόμησης Περιουσίας και Ηλεκ/κής Διακυβέρνησης Αλέξανδρο Τσαχουρίδη που βρέθηκε στον ίδιο χώρο.
Ο Δήμαρχος ευχήθηκε υγεία και πρόοδο για τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος στους μαθητές και τους συνοδούς τους, με την παράκληση να ακούνε τους γονείς και τους δασκάλους τους και τη νέα χρονιά.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ημαθίας : Κάτω τα χέρια από τους αγρότες αγωνιστές!
- Αγγελία Θέσης Γεωπόνου
- Δύο χρόνια εγγύηση για τις σταφυλοσυλλεκτικές μηχανές Braud της New Holland και για τα τρακτέρ TE straddle που συμπληρώνουν τον 50 ο χρόνο παραγωγής
- 27 Οινοποιητικοί Συνεταιρισμοί της ΚΕΟΣΟΕ ζητούν την ένταξη όλων των αμπελουργών της χώρας στο Μέτρο 23 του ΠΑΑ
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Προτεραιότητα της κυβέρνησης η επιστροφή των παράνομων επιδοτήσεων