Σφοδρή σύγκρουση με αγριογούρουνο είχε ο Απόστολος Γκλέτσος
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Από θαύμα βγήκε σώος μέσα από το αυτοκίνητό του ο Απόστολος Γκλέτσος μετά από τροχαίο ατύχημα.
Ο πρώην Δήμαρχος Στυλίδας κατευθύνονταν με το αγροτικό του αυτοκίνητο προς το Αχλάδι στον επαρχιακό δρόμο παράλληλα της εθνικής οδού, όταν στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Ραφαήλ πετάχτηκε μπροστά του αγριογούρουνο. Το ατύχημα συνέβη στις 5 το απόγευμα της Παρασκευής καθώς έβρεχε καταρρακτωδώς.
Ο Απόστολος Γκλέτσος προσπάθησε να αποφύγει το ζώο και λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και τούμπαρε 5 φορές.
Όταν ακινητοποιήθηκε το όχημα ο δημοφιλής ηθοποιός και επικεφαλής της παράταξης Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση του Π.Σ. Στερεάς, κατάφερε μόνος του να βγει από το παράθυρο του συνοδηγού μην μπορώντας να πιστέψει ότι βγήκε ζωντανός μετά από την τόσο σφοδρή σύγκρουση.
Περαστικοί σταμάτησαν να τον βοηθήσουν και μετά από ιατρική εξέταση διαπιστώθηκε ότι δεν έφερε σοβαρά τραύματα. Αναμένονται δηλώσεις του για την περιπέτεια που έζησε.
Πηγή:tvstar.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ποια ζητήματα συζητήθηκαν στη συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη
- Γ. Πιτσιλής: Οι πέντε τομείς συνεργασίας με τα τουρκικά τελωνεία - Συνάντηση με Υφ. Εμπορίου της Τουρκίας
- Τσιάρας στο Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας και Αλιείας της ΕΕ: Προτεραιότητα η στήριξη των παραγωγών και η μείωση του κόστους παραγωγής
- Agrotica 2026: Κατακόρυφη αύξηση των εμπορικών επισκεπτών κατά 61% και των ξένων συμμετοχών κατά 49%
- Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εκπαιδευτικές δράσεις για την ποιότητα του Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου «Κρήτη» σε Άδελε και Κριτσά











