Έκτακτη Ενημέρωση: Ένας 57χρονος νεκρός στην φωτιά στην Ανδρίτσαινα – Μάχη στο Λαγονήσι
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις της Πυροσβεστικής επιχειρούν στην περιοχή Καλλιθέα του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, στην Ηλεία, προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά που κατακαίει δασική έκταση.
Την ίδια ώρα, όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο διοικητής των πυροσβεστικών υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας, αρχιπύραρχος Ευθύμιος Γεωργακόπουλος, το μέτωπο της φωτιάς βρίσκεται κοντά σε κατοικημένη περιοχή, χωρίς όμως να απειλεί σπίτια.
Στην περιοχή επιχειρούν 60 πυροσβέστες με 20 οχήματα και δύο πεζοπόρα τμήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο. Επίσης, το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων συντρέχουν τέσσερις υδροφόρες της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Απάντηση Ενωτικής Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ημαθίας στην επιτροπή Βιομηχανικού Ροδάκινου της ΕΘΕΑΣ
- ΑΑΔΕ: Επιστροφή άνω των 21,7 εκ.ευρώ Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης αγροτικού πετρελαίου σε 82.392 δικαιούχους
- Καταστροφές από τον καύσωνα σε φασόλια αλλά και καλλιέργειες με καλαμπόκια, τριφύλλια και πατάτες στην Καστοριά
- Καλός ο Ολυμπιακός, νίκησε 3-0 τη Νόριτς
- Εξισωτική Αποζημίωση 2025: Με 236 εκατ. ευρώ η Πρόσκληση