Ευχές Απόστολου Βεσυρόπουλου για το Πάσχα
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
«Το μήνυμα της Ανάστασης συνδέεται με την πίστη και την αγάπη.
Σε αυτό το μήνυμα θα πρέπει να εστιάσουμε. Στην πίστη για ένα καλύτερο αύριο, στην αγάπη και στο ανθρώπινο ενδιαφέρον για το συνάνθρωπό μας. Είναι καιρός να κλείσουμε τα αυτιά μας στη ρητορική του μίσους και του διχασμού, στο σύνθημα «ή εμείς ή αυτοί», σε ακραίες συμπεριφορές που μας προσβάλλουν όλους.
Η Ελλάδα πρέπει να τα αφήσει πίσω της όλα αυτά, να προχωρήσει μπροστά.
Με ενότητα και πίστη σε ένα καλύτερο αύριο για όλους τους Έλληνες, χωρίς αποκλεισμούς. Το Άγιο Φως αυτόν ακριβώς το δρόμο φωτίζει.
Θέλω να ευχηθώ στους πολίτες της Ημαθίας αλλά και σε κάθε οικογένεια, Καλή Ανάσταση. Ανάσταση της ελπίδας και των ονείρων μας. Υγεία, Αγάπη και Πίστη».
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Συνέντευξη Προέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων (ΠΕΚ) στην IMATHIOTIKIGI.GR
- ΥΠΑΑΤ: Στο Μητρώο Αγροτών οι συνταξιούχοι αναπηρίας που συνεχίζουν την αγροτική δραστηριότητα
- Πρώτο πακέτο 7 μέτρων στήριξης της ελληνικής αλιείας ανακοίνωσε ο ΥπΑΑΤ Μαργαρίτης Σχοινάς μετά από σύσκεψη με αλιείς
- ΑΑΔΕ: Παρουσίαση της νέας εφαρμογής για την Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης 2026
- «Βόμβα» του Ισημερινού με Γερμανία










