Πραγματοποιήθηκε η ετήσια γενική συνέλευση των Φίλων του Ποταμού Τριπόταμου
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Στη φιλόξενη αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Βέροιας, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019 η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου «Φίλοι του ποταμού Τριπόταμου Βέροιας». Κατά τη διαδικασία, η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Χειμωνοπούλου Μαρία παρουσίασε τον απολογισμό δράσεων για τη χρονιά που πέρασε, ενώ συζητήθηκαν οι επόμενες κινήσεις του Συλλόγου, όπως η διοργάνωση του διαγωνισμού ζωγραφικής ως δραστηριότητα ενταγμένη μέσα στο μαγευτικό περιβάλλον του ποταμού μας. Σε ό,τι αφορά τον οικονομικό έλεγχο από την εξελεγκτική επιτροπή, όπως ανακοίνωσε ο ταμίας κ. Τσιτλακίδης Κώστας όλα βρέθηκαν «καλώς».
Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας, με τυχερό τον ζωγράφο Δημήτρη Μαυροκεφαλίδη. Στην ανοιχτή συζήτηση που ακολούθησε με τα μέλη του Συλλόγου, ακούστηκαν ενδιαφέρουσες προτάσεις, διαπιστώθηκε όμως από κοινού ότι η προσωπική υπευθυνότητα των πολιτών καθώς και η παρέμβαση των θεσμικών φορέων στον ποταμό Τριπόταμο θα πρέπει να είναι πιο ζωηρή.


Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Στο 50% η φετινή ελαιοπαραγωγή στη Λέσβο - Πού θα κυμανθούν οι τιμές
- Ο Μ. Σχοινάς στο Συμβούλιο Γεωργίας στις Βρυξέλλες: Ευρωπαϊκή άμεση δράση για το κόστος παραγωγής
- ΠΟΓΕΔΥ - Οι έλεγχοι της DG AGRI εκθέτουν Κυβέρνηση και ΑΑΔΕ, προειδοποιούν για στάση πληρωμών των επιδοτήσεων και δικαιώνουν τους γεωτεχνικούς δημοσίους υπαλλήλους
- Ενωτική Ομοσπονδία ΑΣ Ημαθίας: 242.500 ευρώ για έρευνα και οι παραγωγοί ακόμη περιμένουν την απάντηση
- Γίνε Χειριστής Κλαρκ και Άνοιξε Νέους Επαγγελματικούς Ορίζοντες










