Χαλκιδική: Νεκρός ανασύρθηκε 56χρονος από τη θάλασσα στα Νέα Πλάγια
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε χθες από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας στα Νέα Πλάγια, του δήμου Νέας Προποντίδας Χαλκιδικής ένας 56χρονος.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε τις μεσημβρινές ώρες η Λιμενική Αρχή Νέων Μουδανιών.
Στον 56χρονο παρασχέθηκαν αρχικά οι πρώτες βοήθειες από πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.
APE-MPE
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Διαφραγματοκήλη και Γαστροοισοφαγική Παλινδρόμηση: Όσα Πρέπει να Ξέρετε για τα Συμπτώματα και τη Θεραπεία
- Αυτά είναι τα αιτήματα των κτηνοτρόφων και αγροτών της Κρήτης οι οποίοι κλιμακώνουν τον αγώνα τους
- Ο Γιάννης Ανδριανός στο 3ο Αγροδιατροφικό Συνέδριο AGROWN 2025: «Ο αγροδιατροφικός κλάδος στη χώρα μας έχει παρόν και μέλλον»
- Κλείνει την Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2025 η πλατφόρμα Α21 - Επίδομα Παιδιού
- Έως 9 Νοεμβρίου 2025 η καταχώρηση σήμανσης ίππων
 
     







 
 


