Άστραψε και βρόντηξε στην Καστοριά - Έπεσε και χαλαζάκι
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Αντιμέτωπος με μια ξαφνική και έντονη καταιγίδα εν μέσω καλοκαιριού βρέθηκε ολόκληρος ο νόμος Καστοριάς το μεσημέρι της Τετάρτης 18 Ιουνίου, όταν ενώ ο ουρανός ήταν αίθριος και η θερμοκρασία άγγιζε τους 30 βαθμούς Κελσίου, μαύρα σύννεφα άρχισαν να συγκεντρώνονται με ταχύτητα, φέρνοντας μια σφοδρή νεροποντή.
Η καταιγίδα που ξέσπασε ξαφνικά συνοδεύτηκε από αρκετούς κεραυνούς. Η βροχή έπεφτε καταρρακτωδώς αλλά διήρκεσε λίγα μόλις λεπτά και τέλος, η νεροποντή συνοδεύτηκε από ελαφριά χαλαζόπτωση, με μικρούς κόκκους χαλαζιού να πέφτουν για λίγο.
Ευτυχώς, μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί σοβαρά προβλήματα ή εκτεταμένες ζημιές.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Κουρέτας από τη Γιορτή Κερασιού στο Μεταχοχώρι Αγιάς: «Η προστιθέμενη αξία των προϊόντων είναι ο δρόμος για να αυξηθεί το εισόδημα των παραγωγών»
- Βότανα για χοληστερίνη και πίεση | Αγροτικά νέα IMATHIOTIKIGI.GR
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 15 Ιουνίου έως 19 Ιουνίου
- Το χαλάζι κατέστρεψε 500 στρέμματα αμπελώνων στη Ζίτσα Ιωαννίνων
- Θερμή υποδοχή για τη Μαρία Καρυστιανού στα εγκαίνια του Μητροπολιτικού Πάρκου Παύλου Μελά στη Θεσσαλονίκη










