ΟΣΕΘ: Πράσινο φως από το Ελεγκτικό Συνέδριο για την παράταση σύμβασης με τα ΚΤΕΛ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Σύμβαση-γέφυρα για το συγκοινωνιακό έργο της Θεσσαλονίκης ενέκρινε το Ελεγκτικό Συνέδριο με σχετική πράξη του Ζ’ Κλιμακίου. Η σύναψη σύμβασης μεταξύ του ΟΣΕΘ και της ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης ΑΕ εγκρίθηκε και τίθεται άμεσα σε εφαρμογή για την ανάθεση του συγκοινωνιακού έργου αστικής συγκοινωνίας.
Προηγήθηκε διαγωνισμός του ΟΣΕΘ που καρποφόρησε με επιτυχία και αφορά το συγκοινωνιακό έργο από 16.04.2025 έως τα τέλη 2025 με κόστος 29.684.346 ευρώ πλέον ΦΠΑ.
Σύμφωνα με τη νέα σύμβαση η ΚΤΕΛ ΑΕ υποχρεούται να κυκλοφορεί καθημερινά 182 λεωφορεία πραγματοποιώντας παραπάνω από 1.500 δρομολόγια ημερησίως για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού κυρίως της περιαστικής ζώνης της Π.Ε. Θεσσαλονίκης.
Ο ΟΣΕΘ ως Αρχή Μεταφορών στη Θεσσαλονίκη, είναι ο εποπτεύων φορέας διασφάλισης της απρόσκοπτης εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού από τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ και της ΚΤΕΛ Α.Ε.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Έκτακτες Εξετάσεις Πληροφορικής – Προετοιμαστείτε για το 2ο Στάδιο του Διαγωνισμού ΑΣΕΠ 1Γ/2025
- Τοποθέτηση Θεοδώρας Τζάκρη στη συνεδρίαση της Διαρκούς Μόνιμης Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου
- Προετοιμασίες κινητοποιήσεων από την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Λάρισας για τις ζημιές από το χαλάζι
- Θεσσαλία: Το Ολοκληρωμένο Σχέδιο για τη στήριξη των πληγεισών περιοχών της Περιφέρειας, παρουσίασε ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Κουρέτας
- Βαμβάκι: Συνάντηση Λάζαρου Τσαβδαρίδη με το Προεδρείο της Πανελλήνιας Ένωσης Εκκοκκιστών και Εξαγωγέων του κλάδου