Θύμα επίθεσης αδέσποτου σκύλου Δημοτικός Σύμβουλος Σερρών
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Τρία ελαφρά κατάγματα είναι το αποτέλεσμα της επίθεσης αδέσποτου σκύλου στον Δημοτικό Σύμβουλο Σερρών, της Αντιπολίτευσης Βασίλη Χρυσανθίδη, χθες το βράδυ σε κεντρικό σημείο των Σερρών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικά ο κ. Χρυσανθίδης βρισκόταν μαζί με την παρέα του σε καφέ της πόλης στον πεζόδρομο και είδαν ένα σκύλο με επιθετική διάθεση να γαβγίζει έντονα σε διερχόμενο δημότη με κινητικά προβλήματα και έτρεξαν να τον βοηθήσουν, όπως και έγινε.
Νεαρά παιδιά που περνούσαν εκείνη την ώρα απομάκρυναν το ζώο, ενώ ο ίδιος φτάνοντας στο σπίτι του και ενώ οι πόνοι έγιναν πιο δυνατοί, πήγε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως υπέστη τρία ελαφρά κατάγματα στα πλευρά του και του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή.
Πηγή: ertnews.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Δείτε LIVE “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ” WEB-TV
- Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στη μεγαλύτερη έκθεση gourmet προϊόντων της Ισπανίας
- Καινοτόμες Λύσεις για τη Μετάβαση σε μια Κυκλική Βιοοικονομία – Εξάλειψη των Πλαστικών Αποβλήτων στη Γεωργία και τις Συσκευασίες Τροφίμων
- ΚΕΟΣΟΕ: Κρασί και Υγεία, «πρέπει η επιστήμη να υποταχθεί σε προκαθορισμένες θέσεις ή να διατηρήσει την ελευθερία της;»
- Ροδακινιά: Οδηγίες αντιμετώπισης φυλλοδέτη, ανάρσιας και βαμβακάδας