Έκλεψαν μισό τόνο πετρέλαιο θέρμανσης από το λεβητοστάσιο σχολείου στην Ημαθία
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω, χθες (22 Φεβρουαρίου 2025) το βράδυ σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας, δύο άνδρες, για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής.
Ειδικότερα, ύστερα από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκαν οι δύο προαναφερόμενοι άνδρες έξω από σχολική μονάδα σε περιοχή της Ημαθίας και διαπιστώθηκε να έχουν παραβιάσει το λεβητοστάσιο του σχολείου και, χρησιμοποιώντας ηλεκτρική αντλία άντλησης και πλαστικούς σωλήνες, μετάγγιζαν πετρέλαιο θέρμανσης σε πλαστικά δοχεία, που ήταν τοποθετημένα σε εκμισθωμένο όχημα, το οποίο χρησιμοποιούσαν.

Στο όχημα εντοπίστηκαν 24 πλαστικά δοχεία των 20 λίτρων το καθένα που περιείχαν συνολικά 480 λίτρα πετρελαίου θέρμανσης και 17 κενά πλαστικά δοχεία.
Η κλεμμένη ποσότητα πετρελαίου θέρμανσης αποδόθηκε στον Διευθυντή της σχολικής μονάδας.
Από την περαιτέρω έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα, χρησιμοποιώντας την ίδια μεθοδολογία αφαίρεσαν από τρεις σχολικές μονάδες σε περιοχές της Ημαθίας, πάνω από δύο τόνους πετρελαίου θέρμανσης, σύμφωνα με δηλώσεις των υπευθύνων των σχολικών μονάδων.
Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Οι συλληφθέντες, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας και τους παρέπεμψε στον Ανακριτή.
Πηγή:ertnews.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέος κύκλος ερευνών μετά την έφοδο της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας στην Κτηνιατρική Υπηρεσία Τρικάλων
- Συνελήφθη σε περιοχή της Πέλλας ένας άνδρας για χιλιάδες παράνομα καπνικά προϊόντα
- Μ. Σχοινάς από την ΚΕΔΕ: Κλείνει μια ιστορική εκκρεμότητα στη Μεσσηνία, άμεσα οι υπογραφές για το Μιναγιώτικο φράγμα – Πάνω από 1 δις για αρδευτικά έργα και αγροτική οδοποιία
- HELLO σε όσα έρχονται, CIAO σε όσα σε κρατούν πίσω! Επένδυσε στις ξένες γλώσσες με την Easy Education!
- Κουρέτας: Άμεση παρέμβαση στο ΥΠΑΑΤ και τον ΕΛΓΑ για την προστασία των ελαιοπαραγωγών σε Μαγνησία, Σποράδες και Λάρισα










