Συλλυπητήρια Δ.Ε.Ε.Π. Ημαθίας για το θάνατο του Δημητρίου Βλαχόπουλου
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Η Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας (Δ.Ε.Ε.Π.) Ημαθίας εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την απώλεια του Δημητρίου Βλαχόπουλου, αναγνωρίζοντας τη σημαντική του συμβολή στην παράταξη και την τοπική κοινωνία.
Ο Δημήτριος Βλαχόπουλος ο οποίος διετέλεσε βουλευτής και Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αφήνει πίσω του σημαντική παρακαταθήκη στην πολιτική σκηνή της Ημαθίας, με το έργο και την αφοσίωσή του να αποτελούν παράδειγμα για τις επόμενες γενιές.
Ευχόμαστε ο Θεός να του χαρίσει ανάπαυση σώματος και ψυχής και να δώσει στην οικογένεια του υγεία και δύναμη για να διατηρήσει ζωντανή την μνήμη του.
Δ.Ε.Ε.Π. Ημαθίας
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Είσαι Αγρότης; -Πιστοποιητικό ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων με μόλις 40€
- Στη Λέσβο ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Αθανάσιος Καββαδάς – Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη, όλα τα μέτρα για τον αφθώδη πυρετό
- Ο Γιάννης Ανδριανός εγκαινίασε τη FRESKON 2026
- Τάσος Μπαρτζώκας: Ορισμός νέων μελών στη Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για τη Ροδακινιά | Αγροτικά νέα IMATHIOTIKIGI.GR











