Ανοίγει η ηλεκτρονική πλατφόρμα Α21-Επίδομα Παιδιού | Αγροτικά νέα και ειδήσεις imathiotikigi.gr
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, με τον εποπτευόμενο Οργανισμό Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ), ενημερώνουν ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα Α21 – Επίδομα Παιδιού, ανοίγει την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2024 στις 08.00.
Η πλατφόρμα θα τεθεί στη διάθεση των πολιτών οι οποίοι δεν έχουν ακόμη υποβάλει αίτηση για το έτος 2024 και για όσους ξεκίνησαν τη δημιουργία αίτησης Α21 αλλά δεν έκαναν την οριστική υποβολή της.
Η εφαρμογή θα παραμένει διαθέσιμη μέχρι την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2025 και ώρα 18:00 μετά το πέρας της οποίας δεν θα υπάρχει πλέον δυνατότητα υποβολής ή τροποποίησης αίτησης για το Επίδομα Παιδιού του έτους 2024.
Περισσότερες πληροφορίες για το Επίδομα Παιδιού εδώ και χρήσιμες ερωτήσεις και απαντήσεις εδώ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ποιους αφορούν οι πληρωμές που θα πραγματοποιηθούν για την περίοδο 5 έως 9 Μαΐου από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Η αδέσποτη βόσκηση αιγοπροβάτων πληγή για τις αγροτικές καλλιέργειες
- Κώστας Τσιάρας από την Κηφισιά: Η ανθοκομία συνδυάζει παράδοση, αισθητική και εξαγωγική δυναμική
- Νέα Παράδοση τρακτέρ New Holland T3.80F στον Τριπόταμο Βέροιας - Δες τα χαρακτηριστικά του!
- Διαθέσιμα Ακτινίδια σε Γλάστρα: Hayward Cl8, Green Light και Tuscia