Επιβάτες σκάφους που ημιβυθίστηκε βγήκαν στη στεριά κολυμπώντας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Ημιβυθισμένο εντοπίστηκε ιδιωτικό σκάφος αναψυχής στην περιοχή Βότση της Αλοννήσου, το οποίο κινδύνευσε να βυθιστεί.
Πιο συγκεκριμένα, για το περιστατικό ενημερώθηκε το πρωί της Κυριακής η Λιμενική Αρχή της Αλοννήσου και άμεσα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με περιπολικό όχημα στο αλιευτικό καταφύγιο Βότση, ενώ παράλληλα απέπλευσε και ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
Οι οκτώ επιβαίνοντες, υπήκοοι Αυστραλίας βρήκαν από την θάλασσα κολυμπώντας και είναι καλά στην υγείας τους, ενώ το σκάφος τους μετά την απάντληση των νερών ανελκύσθηκε και μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό χώρο φύλαξης σκαλών.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό της Αλοννήσου, ενώ από το συμβάν δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
Πηγή: ertnews.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Η PJ CONDELLIS S.A. σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα και μια Νέα Χρονιά με Υγεία, Πρόοδο και Ευημερία
- Ευχές για Καλά Χριστούγεννα από τα Φυτώρια Δανιηλίδης
- Μέσω αερογέφυρας η κίνηση προς Θεσσαλονίκη στο μπλόκο Νίκαιας
- Η ΠΕΜΕΤΕ ανακοινώνει την έναρξη του νέου Προγράμματος Προώθησης & Ενημέρωσης για τις Βιολογικές Ευρωπαϊκές Επιτραπέζιες Ελιές από την Ελλάδα, στην Γαλλία και Πολωνία
- Η Kinsen Βραβεύθηκε από την ICAP CRIF ως True Leader 2024











