Επιβάτες σκάφους που ημιβυθίστηκε βγήκαν στη στεριά κολυμπώντας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Ημιβυθισμένο εντοπίστηκε ιδιωτικό σκάφος αναψυχής στην περιοχή Βότση της Αλοννήσου, το οποίο κινδύνευσε να βυθιστεί.
Πιο συγκεκριμένα, για το περιστατικό ενημερώθηκε το πρωί της Κυριακής η Λιμενική Αρχή της Αλοννήσου και άμεσα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με περιπολικό όχημα στο αλιευτικό καταφύγιο Βότση, ενώ παράλληλα απέπλευσε και ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
Οι οκτώ επιβαίνοντες, υπήκοοι Αυστραλίας βρήκαν από την θάλασσα κολυμπώντας και είναι καλά στην υγείας τους, ενώ το σκάφος τους μετά την απάντληση των νερών ανελκύσθηκε και μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό χώρο φύλαξης σκαλών.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό της Αλοννήσου, ενώ από το συμβάν δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
Πηγή: ertnews.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Συνάντηση Μ. Σχοινά με την Γαλλίδα Υπουργό Γεωργίας στο Παρίσι: Στενή συνεργασία Ελλάδας – Γαλλίας για τη ΚΑΠ, το εμπόριο και την προστασία της ευρωπαϊκής παραγωγής
- ΥΠΑΑΤ και ΑΑΔΕ: Καθορίζονται οι νέες διαδικασίες ελέγχου των ΚΥΔ για τη διατήρηση της πιστοποίησής τους
- Ενημέρωση των κατοίκων της Τ.Κ. Αγ. Μαρίνας από την ΔΕΥΑ Βέροιας
- Ανακοίνωση αγροτικών συλλόγων Δήμου Τυρνάβου και αγροκτηνοτροφικού συλλόγου Νέσσωνος – Ελάτειας
- ΥΠΑΑΤ: Ειδική ρύθμιση για τους αγρότες και κτηνοτρόφους που επλήγησαν από τον Daniel










