Αύριο Δευτέρα 9 Ιουλίου στις 19:30 το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στη Βεργίνα
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Αύριο Δευτέρα 9 Ιουλίου στις 19:30 στη Βεργίνα θα πραγματοποιηθεί ένα ακόμα συλλαλητήριο για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.
«Ο αρχαιολογικός χώρος της Βεργίνας επιλέχθηκε για να σταλεί το μήνυμα της ελληνικότητας της Μακεδονίας με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Οι διοργανωτές και οι συμμετέχοντες θα διαδηλώσουν εναντίον της Συμφωνίας των Πρεσπών, τονίζοντας πως η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Επίσκεψη Καρυστιανού σε Κοζάνη και Φλώρινα: Η περιοχή από καλλιεργήσιμη έχει μετατραπεί σε μπαταρία της Ευρώπης (Βίντεο)
- Θανάσης Καββαδάς: Θωρακίζεται όλη η χώρα απέναντι στις επιζωοτίες -12,5 εκατ. ευρώ επί πλέον στις 13 Περιφέρειες για μέτρα βιοασφάλειας
- ΑΣΕΠ 2027: Ολοκληρωμένη Προετοιμασία για τον 3ο Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό
- Υπεγράφη η Κοινή Απόφαση για τα νέα Σχέδια Βελτίωσης
- Καταστροφές από αγριογούρουνα: Ανοικτή επιστολή Ε.Ο.Σ Σάμου προς την πολιτεία και τα συναρμόδια υπουργεία










