Φάλαινες δολοφόνοι επιτίθενται σε ιστιοφόρο στην Ισπανία (Δείτε το Βίντεο)
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Αυτόπτης μάρτυρας που επέβαινε σε ιστιοπλοϊκό σκάφος κατέγραψε τη στιγμή που μια ομάδα φαλαινών-δολοφόνων επιτέθηκε στο σκάφος τους στα ανοικτά των ακτών της νότιας Ισπανίας αργά την Τετάρτη (24 Μαΐου) και μέσα στην Πέμπτη (25 Μαΐου), σε μια από τις δεκάδες παρόμοιες επιθέσεις φαλαινών-ορκών που έχουν καταγραφεί μέχρι στιγμής φέτος στις ισπανικές και πορτογαλικές ακτές.
Η αγέλη έσπασε το πηδάλιο και τρύπησε το κύτος αφού εμβόλισε το ιστιοφόρο Mustique που κατευθυνόταν προς το Γιβραλτάρ, αναγκάζοντας το τετραμελές πλήρωμά του να επικοινωνήσει με τις ισπανικές αρχές για βοήθεια, δήλωσε εκπρόσωπος της τοπικής υπηρεσίας ναυαγοσωστικής.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Με επιτυχία στέφτηκε το webinar της Επιχειρησιακής Ομάδας E.O.ΟΙΝΟΣ, με τίτλο: «Μέθοδος Παραγωγής Μη Οινοπνευματικής Οινοποίησης»
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για τη Δαμασκηνιά
- Κινητοποίηση των αγροτών στον κόμβο Ε65 για ΟΠΕΚΕΠΕ, άρδευση και ευλογιά των αιγοπροβάτων
- ΔΕΥΑΒ για το νερό της Βέροιας: Ήταν και είναι απολύτως ασφαλές και είναι ένα από τα καλύτερα νερά στην Ελλάδα
- Χρ.Κέλλας από Φλώρινα: Υπεύθυνες οι Περιφέρειες για την εφαρμογή των μέτρων βιοασφάλειας και την υγειονομική ταφή των ζώων