Άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές στο προεκλογικό περίπτερο της ΝΔ στη Βέροια
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι τοπικές οργανώσεις ΝΔ καταδικάζουν τις ζημιές που προκάλεσαν άγνωστοι στο προεκλογικό περίπτερο της ΝΔ στην Βέροια.
Αναλυτικά αναφέρουν:
Καταδικάζουμε απερίφραστα τον βανδαλισμό του εκλογικού περίπτερου της Νέας Δημοκρατίας στην πλατεία Εληάς στη Βέροια, από άγνωστους δράστες. Δυστυχώς οι πρακτικές αυτές, που απηχούν παλαιοκομματικές πρακτικές δεν έχουν εκλείψει και αποτελούν ντροπή για τη Δημοκρατία μας.
Πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι οι άνθρωποι που στηρίζουν και υποκινούν τέτοιες δράσεις δεν ανήκουν στον Δημοκρατικό χώρο και μόνος τους στόχος ήταν η δημιουργία ψευδών εντυπώσεων και η διατάραξη του εκλογικού κλίματος. Απάντησή τους είναι η αποστομωτική και σαφής λαϊκή εντολή προς το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Δ.Ε.Ε.Π. Ημαθίας
ΔΗΜ.Τ.Ο. Βέροιας
ΟΝΝΕΔ Ημαθίας
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΕΛΓΑ : «Πράσινο φως» για τον ανάδοχο του Προγράμματος Χαλαζικής Προστασίας - Επεκτείνεται η κάλυψη κατά 1.000.000 στρέμματα
- Λάζαρος Τσαβδαρίδης: DRONE θα επιτηρεί για πρώτη φορά τους ορεινούς όγκους της Ημαθίας
- Διονύσης Σταμενίτης: «Με χειροπιαστές παρεμβάσεις στηρίζουμε την ανάπτυξη της Περιφέρειας»
- Το Agrifood Leadership στην «καρδιά» της Ευρώπης
- Ζητείται εποχικό προσωπικό από την κονσερβοποιία P.MOSCHA Α.Ε. - Ημερομίσθιο περίπου 40 ευρώ καθαρές αποδοχές