Με τους τρεις Δημάρχους της Ημαθίας συναντήθηκε η Ολυμπία Αποστόλου
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Τους τρεις Δημάρχους της Ημαθίας συνάντησε η Ολυμπία Αποστόλου, υποψήφια Βουλευτής Ημαθίας με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής.

Στις συναντήσεις με τον κ. Κώστα Βοργιαζίδη Δήμαρχο Βέροιας, τον κ. Νικόλα Καρανικόλα Δήμαρχο Νάουσας και τον κ. Παναγιώτη Γκυρίνη Δήμαρχο Αλεξάνδρειας, συζητήθηκαν τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τις δημοτικές αρχές του Νομού.

Η κ. Αποστόλου είχε την ευκαιρία να διαβεβαιώσει τους Δημάρχους ότι θα στηρίζει πάντα όλες τις προσπάθειες των δημοτικών αρχών να βελτιώσουν τη ζωή των πολιτών και να συμβάλλουν στην ευημερία της Ημαθίας. Η συνεργασία μεταξύ των αιρετών σε εθνικό επίπεδο και επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης είναι απαραίτητη για να λυθούν τα μεγάλα προβλήματα του τόπου και να προχωρήσει η Ημαθία σε τροχιά ανάπτυξης.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Αγροτικά νέα: Ποιες πληρωμές θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη εβδομάδα από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Για τα προβλήματα με την επιστροφή ΕΦΚ αγροτικού πετρελαίου η ΕΘΕΑΣ ζήτησε να γίνει μια κοινή σύσκεψη με το Υπ. Οικονομικών
- Ο Ολυμπιακός χωρίς Γκαρθία και Έσε απέναντι στην Κηφισιά
- Αγρότες Κρήτης στη συνάντηση με Χατζηδάκη-Τσιάρα: Μας είπαν ότι θα προσπαθήσουν έως τέλη Νοέμβρη να πληρώσουν τη βασική ενίσχυση
- Τάσος Μπαρτζώκας: Η νέα φορολογική μεταρρύθμιση αποκαθιστά την ισότητα και ενισχύει την κοινωνική συνοχή. Οι δεσμεύσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ γίνονται πράξη











