Δήλωση Τάσου Μπαρτζώκα για το συλλαλητήριο της Βέροιας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Στο μαζικό συλλαλητήριο της 6ης Ιουνίου ο λαός της Ημαθίας έστειλε ένα ακόμα ισχυρό μήνυμα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας!
Από την καρδιά της μακεδονικής γης, τον τόπο όπου μεγαλούργησε ο Μ. Αλέξανδρος και ο Φίλιππος, ο λαός βροντοφώναξε ένα ηχηρό όχι!
Όχι στα σχέδια περί «μακεδονικής» γλώσσας και ταυτότητας που απεργάζεται η επικίνδυνη κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αλλά και στις αλυτρωτικές βλέψεις των Σλάβων γειτόνων μας, που δυστυχώς συνεχίζουν να παραχαράσσουν την Ιστορία μας.
Ας ενημερώσει κάποιος τον ανιστόρητο σύμβουλο του πρωθυπουργού, ότι οι πολίτες που διαδήλωσαν δεν ήταν «εθνίκια», όπως αναίσχυντα τους αποκάλεσε.
Ήταν σκεπτόμενοι πολίτες, μακριά από κομματικές διαχωριστικές γραμμές, με μοναδικό τους κίνητρο τον αγνό πατριωτισμό. Οι πολίτες αυτοί, μπορεί να έχουν υποστεί επίπονες οικονομικές θυσίες, κυρίως τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν πρόκειται να δεχτούν ποτέ την εκχώρηση της εθνικής και πολιτιστικής μας κληρονομιάς.
Το χρωστάμε όλοι στους προγόνους μας, που έχυσαν το αίμα τους για μια ελεύθερη και Ελληνική Μακεδονία, αλλά και στις επόμενες γενιές.
Τάσος Μπαρτζώκας
Πολιτευτής ΝΔ


Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Δες Νέες Ιταλικές Ποικιλίες Ελιάς!
- Τσιάρας: Στόχος μας ξαναχτίσουμε καλύτερα συνολικά την ελληνική κτηνοτροφία - Αύριο στη 1 το μεσημέρι η συνάντηση του Μητσοτάκη με τους κτηνοτρόφους
- Ανακοίνωση πορισμάτων εκτίμησης ζημιών για παγετό (20.03.2025) στην ΔΤΚ Λυκογιάννης
- Αβοήθητοι οι Ροδακινοπαραγωγοί: Μπλόκα χωρίς δύναμη - Προβλήματα χωρίς λύση
- Δήλωση Προέδρου ΓΣΕΕ Γιάννη Παναγόπουλου











