Δήλωση Τάσου Μπαρτζώκα για το συλλαλητήριο της Βέροιας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Στο μαζικό συλλαλητήριο της 6ης Ιουνίου ο λαός της Ημαθίας έστειλε ένα ακόμα ισχυρό μήνυμα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας!
Από την καρδιά της μακεδονικής γης, τον τόπο όπου μεγαλούργησε ο Μ. Αλέξανδρος και ο Φίλιππος, ο λαός βροντοφώναξε ένα ηχηρό όχι!
Όχι στα σχέδια περί «μακεδονικής» γλώσσας και ταυτότητας που απεργάζεται η επικίνδυνη κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αλλά και στις αλυτρωτικές βλέψεις των Σλάβων γειτόνων μας, που δυστυχώς συνεχίζουν να παραχαράσσουν την Ιστορία μας.
Ας ενημερώσει κάποιος τον ανιστόρητο σύμβουλο του πρωθυπουργού, ότι οι πολίτες που διαδήλωσαν δεν ήταν «εθνίκια», όπως αναίσχυντα τους αποκάλεσε.
Ήταν σκεπτόμενοι πολίτες, μακριά από κομματικές διαχωριστικές γραμμές, με μοναδικό τους κίνητρο τον αγνό πατριωτισμό. Οι πολίτες αυτοί, μπορεί να έχουν υποστεί επίπονες οικονομικές θυσίες, κυρίως τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν πρόκειται να δεχτούν ποτέ την εκχώρηση της εθνικής και πολιτιστικής μας κληρονομιάς.
Το χρωστάμε όλοι στους προγόνους μας, που έχυσαν το αίμα τους για μια ελεύθερη και Ελληνική Μακεδονία, αλλά και στις επόμενες γενιές.
Τάσος Μπαρτζώκας
Πολιτευτής ΝΔ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ποιες πληρωμές θα πραγματοποιηθούν για την περίοδο 18 Αυγούστου έως 22 Αυγούστου από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Ευλογιά προβάτων: Σήμα κινδύνου εκπέμπουν οι κτηνοτρόφοι της Θεσσαλίας
- Χαλκιδική: Νεκρός ανασύρθηκε 56χρονος από τη θάλασσα στα Νέα Πλάγια
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για το Αμπέλι
- Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη: Σταθερός Υποστηρικτής της ΑΝΙΜΑ για τη διάσωση άγριων ζώων που επλήγησαν από τις πυρκαγιές