Τα σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών είναι κατάλληλα για ΟΛΟΥΣ & για ΚΑΘΕ επιχείρηση!
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Υποχρεωτικό για προπονητές σύμφωνα με τον Νόμο 4809/2021 - ΦΕΚ 102/Α/19-6-2021
Έναρξη τμήματος 12/12/2022 & 19/12/2022
Τα κέντρα Δια Βίου Μάθησης Easy Education, αναγνωρισμένα από το Υπουργείο παιδείας, έρευνας & Θρησκευμάτων και πιστοποιημένα από τη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων τους διοργανώνουν και υλοποιούν σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών, τα οποία οδηγούν σε απόκτηση βεβαίωσης παρακολούθησης.
Περισσότερες πληροφορίες για τα 2 διαθέσιμα προγράμματα ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ μπορείτε να εντοπίσετε εδώ.
Τα σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ !
Είναι κατάλληλα για ιδιώτες ενδιαφερόμενους, επαγγελματίες υγείας, προπονητές, στελέχη σωμάτων ασφαλείας, εκπαιδευτικούς, γονείς, εργαζόμενους σε ιδιωτικά σχολεία, εργαζόμενους στην παροχή υπηρεσιών και τη βιομηχανία αλλά και σε οποιονδήποτε άλλο ενδιαφέρεται να αποκτήσει ικανότητα παροχής πρώτων βοηθειών.
Τα σεμινάρια υλοποιούνται εξ αποστάσεως με ασύγχρονη εκπαίδευση.
Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει!!! Δηλώστε συμμετοχή ΑΜΕΣΑ!!
Πληροφορίες:
T: 23310 70102 (Kαθημερινές 10.00 – 20.00)
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- «Διάλογος με την Παραγωγή»: Αύριο στις 10:00 η τρίτη συνάντηση στο ΥΠΑΑΤ
- Θανάσης Καββαδάς: «Το LEADER Αλιείας 2014-2020, ύψους 54,1 εκατ. ευρώ δεν αφορούσε αποκλειστικά τους αλιείς, αλλά και άλλες οικονομικές δραστηριότητες, με στόχο την τοπική ανάπτυξη»
- ΥΠΑΑΤ– ΑΑΔΕ: Μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου 2027 οι βώλοι για τις εκτροφές άνω των 900 αιγοπροβάτων για την ΕΑΕ 2026
- Η πορεία του ελαιολάδου σε κρίσιμη συνάντηση αγροτικών φορέων στην Ηλεία
- Πρώτο ελληνικό εξαγώγιμο προϊόν στη Βρετανία το γιαούρτι










