Ξεκίνησε το δρομολόγιο Λεμεσός-Πειραιάς έπειτα από 21 χρόνια
- Αναρτήθηκε από τον Βοργιάδης Χ.
- Κατηγορία Κοινωνία
Κατέπλευσε το απόγευμα της Δευτέρας στο λιμάνι του Πειραιά το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο «Daleela», σημαίας Κύπρου, της εταιρείας Scandro Holding, πραγματοποιώντας το παρθενικό του ταξίδι Λεμεσός-Πειραιάς έπειτα από 21 χρόνια που είχε διακοπεί η συγκεκριμένη ακτοπλοϊκή σύνδεση.
Το ταξίδι διήρκεσε 30 ώρες και στο πλοίο επέβαιναν 155 επιβάτες, ανάμεσά τους ο υφυπουργός Ναυτιλίας της Κύπρου, ο δήμαρχος Λεμεσού κ.ά., 38 οχήματα και 7 δίκυκλα. Για την υποδοχή του πλοίου το υφυπουργείο Ναυτιλίας της Κυπριακής Δημοκρατίας και ο Δήμος Πειραιά πραγματοποίησαν τελετή άφιξης στον τερματικό σταθμό Β΄ («Θεμιστοκλής») στο λιμάνι του Πειραιά, ενώ τους επιβάτες υποδέχθηκε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου.
Το «Daleela» θα πραγματοποιήσει συνολικά 22 δρομολόγια μετ’ επιστροφής, με το τελευταίο στις 16 Σεπτεμβρίου από τον Πειραιά προς τη Λε
Τελευταία άρθρα από τον/την Βοργιάδης Χ.
- Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον Κένι για το αριστερό άκρο της άμυνας
- Κώστας Τσιάρας: Προτάσεις για προσέλκυση νέων στον αγροδιατροφικό τομέα- Η ανανέωση των γενεών προϋπόθεση για την καινοτομία, τον εκσυγχρονισμό και τη βιωσιμότητά του
- Χρηματοδότηση 14,2 εκατ. ευρώ για την προώθηση του ελληνικού οίνου στο εξωτερικό
- «Ο Γκασπερίνι θέλει τον Παυλίδη για τη Ρόμα, σύμφωνα με το “Tuttomercatoweb”»
- Η περίπτωση Μασταντουόνο: Ρήτρα-ρεκόρ 63,2 εκατ., ενδιαφέρον από Ρεάλ και Ρίβερ