Σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού Γερμανίδας τουρίστριας στα ορεινά των Χανίων
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Σε κίνδυνο βρίσκεται μια Γερμανίδα τουρίστρια η οποία από χθες θέλησε να διασχίσει το ορεινό μονοπάτι που οδηγεί από Σούγια προς Αγία Ρουμέλη.
Η γυναίκα ωστόσο έχασε τον δρόμο και τον προσανατολισμό της. Το χειρότερο στην περίπτωση αυτή είναι ότι η γυναίκα έχει μείνει από χθες χωρίς νερό και σύμφωνα με πληροφορίες, η έλλειψη νερού σε συνδυασμό με τον καυτό ήλιο τις έχουν προκαλέσει τεράστια δυσφορία, παραισθήσεις και αποπροσανατολισμό.
Η ίδια, κατάφερε να πάρει τηλέφωνο στον αριθμό έκτακτης ανάγκης 112 και να καλέσει σε βοήθεια, χωρίς ωστόσο να έχει την παραμικρή ιδέα πού βρίσκεται.
Άμεσα 3 διασώστες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Ανώπολης ξεκίνησαν ορεινή πορεία για τον εντοπισμό και τη διάσωση της γυναίκας.
Πηγή:flashnews.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Πρώτο πακέτο 7 μέτρων στήριξης της ελληνικής αλιείας ανακοίνωσε ο ΥπΑΑΤ Μαργαρίτης Σχοινάς μετά από σύσκεψη με αλιείς
- ΑΑΔΕ: Παρουσίαση της νέας εφαρμογής για την Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης 2026
- «Βόμβα» του Ισημερινού με Γερμανία
- Μείωση της χρήσης ορυκτών καυσίμων - Το πράσινο υδρογόνο μπαίνει δυναμικά στη βιομηχανία της Ευρώπης
- Γιάννης Ανδριανός: Στόχος η ουσιαστική αναβάθμιση του Κονιάρειου Ινστιτούτου Εσπεριδοειδών Κορινθίας










