Πέθανε ο 12χρονος που τραυματίστηκε στο κεφάλι σε κυνήγι αγριογούρουνου
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Κατέληξε μετά δύο εβδομάδες νοσηλείας στη ΜΕΘ Παιδιατρικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ο 12χρονος που τραυματίστηκε στην Καστανιά Καλαμπάκας από κυνηγετικό όπλο.
Ο 12χρονος τραυματίστηκε από πυροβολισμό έξω από το χωριό Καστανιά Καλαμπάκας, καθώς συνόδευε συγγενικό του πρόσωπο σε κυνήγι. Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.
Άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από εκεί στο Πανεπιστημιακό Λάρισας κι αφού κρίθηκε πως δεν μπορεί να υποβληθεί σε χειρουργείο, μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, το οποίο έχει ειδικά εξοπλισμένη παιδιατρική ΜΕΘ.
Τελικά, έπειτα από δύο εβδομάδες νοσηλείας, ο ανήλικος έχασε τη μάχη στην ΜΕΘ Παιδιατρικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.
Πηγή: ertnews.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ποιος είναι ο νέος "Νεϊμάρ" που πήγε στη Βαρκελόνη ο Ντέκο
- Ανακοίνωση Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Αλιείας ΠΚΜ σχετικά με την καμπάνια της Ε.Ε. για την προώθηση της υδατοκαλλιέργειας
- Παραμορφωμένοι καρποί, παγετός και χαλάζι στο επίκεντρο της συνάντησης του Δημάρχου Βέροιας με τον ΑΣ Γεωργών Βέροιας
- Επτά μυστικά για την καλλιέργεια της πατάτας
- Ξεκινούν οι αιτήσεις για 300.000 vouchers κοινωνικού τουρισμού της ΔΥΠΑ