Δυτική Μακεδονία: Πολικές θερμοκρασίες το πρωί με έως -16,1 βαθμούς
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Πολικές θερμοκρασίες και ισχυρός παγετός σημειώθηκαν σήμερα, τις πρωινές ώρες, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τμήματα της χώρας, με τη χαμηλότερη ελάχιστη θερμοκρασία -16,1 βαθμούς Κελσίου να καταγράφεται στο Σέλι Ημαθίας.
Σύμφωνα με το δίκτυο των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, οι επόμενες χαμηλότερες ελάχιστες θερμοκρασίες κατά τις πρωινές ώρες της Παρασκευής καταγράφηκαν σε Βλάστη Κοζάνης (-15,5), Άγιο Παύλο Ημαθίας (-14,3), Μαυρολιθάρι Φωκίδας (-13,9), Άγιο Δημήτριο Ολύμπου (-13,4), Περτούλι Τρικάλων (-13,1) και Βόλακα Νευροκοπίου (-13,1).
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Τέλος η σκάλα στο κλάδεμα δέντρων - Αγρότης έφτιαξε πατέντα που κινείται με ηλεκτρική μπαταρία! (Βίντεο)
- Νέα ενίσχυση του μηχανισμού του ΥΠΑΑΤ με 45 προσλήψεις για την αντιμετώπιση της ευλογιάς - Οι αιτήσεις ξεκινούν το Σάββατο 28 Μαρτίου
- Χαλαζόπτωση προκάλεσε ζημιές σε βερίκοκα στην Παλαιά Λυκογιάννη στην Ημαθία | Αγροτικά νέα IMATHIOTIKIGI.GR
- Τάσος Μπαρτζώκας: 2,1 εκατ. ευρώ, για την ενεργειακή αναβάθμιση του διατηρητέου συγκροτήματος Λόγγου – Τουρπάλη
- Ακτινίδια: Από 1η Μαρτίου οι εξαγωγές ελληνικών ακτινιδίων στο Βιετνάμ











