Θρήνος στην Εύβοια – Ξεψύχησε 12χρονος από ανακοπή καρδιάς
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στο Κοντοδεσπότι, η είδηση του απρόσμενου θανάτου ενός 12χρονου ο οποίος μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του το μεσημέρι της Τρίτης 31/08 στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.
Λίγο μετά τις 1 το μεσημέρι της Τρίτης, ο 12χρονος έχασε τις αισθήσεις του ενώ άμεσα οι οικείοι του κάλεσαν ασθενοφόρο, μετά από προσπάθειες να τον συνεφέρουν.
Ο 12χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του, λίγο μετά τις 1.30, πιθανότατα από ανακοπή καρδιάς, ενώ μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός φορούσε βηματοδότη.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Αγγελία Θέσης Γεωπόνου
- Δύο χρόνια εγγύηση για τις σταφυλοσυλλεκτικές μηχανές Braud της New Holland και για τα τρακτέρ TE straddle που συμπληρώνουν τον 50 ο χρόνο παραγωγής
- 27 Οινοποιητικοί Συνεταιρισμοί της ΚΕΟΣΟΕ ζητούν την ένταξη όλων των αμπελουργών της χώρας στο Μέτρο 23 του ΠΑΑ
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Προτεραιότητα της κυβέρνησης η επιστροφή των παράνομων επιδοτήσεων
- Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη: Silver Award στον CR Index 2024-2025 για τις ESG επιδόσεις του