"Ζωντανεύει" το Βιοτεχνικό Πάρκο Καβάλας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Σήμερα Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021 στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΒΙΟΠΑ Καβάλας Παύλος Τσουμάκης, υπέγραψε τη μίσθωση επτά (7) οικοπέδων με εταιρεία που θα υλοποιήσει επενδυτικό σχέδιο.
Ιδιαίτερα θετικό ότι μετά από δέκα χρόνια γίνεται νέα συμβολαιογραφική πράξη. Η καλή συνεργασία μεταξύ Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, Δήμου Καβάλας και Επιμελητηρίου Καβάλας έφερε τα θετικά αποτελέσματα. Η προσπάθεια συνεχίζεται έτσι ώστε το ΒΙΟΠΑ Καβάλας ν’ αποτελέσει εργαλείο ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας της περιοχής μας.
Παρόντες επίσης ήταν, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας Μάρκος Δέμπας και το μέλος του ΔΣ του ΒΙΟΠΑ Καβάλας Κυριάκος Μπάης.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Κλιμακώνουν τη στάση τους οι αγρότες και κτηνοτρόφοι του μπλόκου στη Σιάτιστα Κοζάνης
- ΥΠΑΑΤ: Επιπλέον πληρωμές 487,9 εκ. ευρώ από ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΛΓΑ
- ΠΕΓΔΥ: Κατανομή αξιωμάτων Διοικητικού Συμβουλίου
- Ηγεσία και Επικοινωνία – Ολοκληρώθηκε η 2η Εκπαιδευτική Δράση του Agrifood Leadership 2025-2026 στα Ιωάννινα
- Ερώτηση βουλευτών ΠΑΣΟΚ για τα αντισταθμιστικά οφέλη από τη ΔΕΗ προς τον Δήμο Βέροιας και τη ΤΚ Σφηκιάς για το έργο αντλησιοταμίευσης στον ταμιευτήρα ΥΗΣ Σφηκιάς











