Νεκρός στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας, εντοπίστηκε ο πρώην υπουργός Σήφης Βαλυράκης
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Νεκρός στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας κοντά στο μικρό νησί Πεζονήσι Ερέτριας, εντοπίστηκε από το λιμενικό σώμα ο 77χρονος πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Σήφης Βαλυράκης, ο οποίος αγνοείτο από το μεσημέρι της Κυριακής (24/1) όταν επέβαινε σε φουσκωτό σκάφος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το φουσκωτό σκάφος βρέθηκε προσαραγμένο, από άλλο σκάφος, κοντά στη νησίδα Ασπρονήσι, χωρίς μάλιστα να επιβαίνει σε αυτό ο ίδιος. Η μηχανή του σκάφους δούλευε κανονικά, ενώ στο εσωτερικό του φωσκωτού βρίσκονταν δύο ψαροντούφεκα.
Η επιχείρηση του λιμενικού σώματος για τον εντοπισμό του πρώην υπουργού ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα με τη συμμετοχή δύο πλωτών και ιδιωτικών σκαφών ενός ελικοπτέρου του πολεμικού ναυτικού και ομάδας της Μονάδας Υποβρυχίων αποστολών.
Περίπου στις 8.30 το βράδυ το σώμα του πρώην υπουργού βρέθηκε κοντά στο νησί «Πεζονήσι» περίπου ένα μίλι μακριά από το σκάφος.
Σύμφωνα με στελέχη του λιμενικού, ο 77χρονος πιθανότατα γλίστρησε από κάποια αιτία από το σκάφος και έπεσε στη θάλασσα με αποτέλεσμα το φουσκωτό να συνεχίσει την πορεία του.
Πάντως περισότερο φως στα αίτια του θανάτου του πρώην υπουργού αναμένεται να ρίξει η νεκροψία - νεκροτομή.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Η νέα σύνθεση της Γραμματείας της ΠΕΜ
- Το μέλλον της γεωργίας, η ανανέωση των γενεών και η καινοτομία στο επίκεντρο του 12ου GAIA CONGRESS
- Γίνε Χειριστής Κλαρκ και Άνοιξε Νέους Επαγγελματικούς Ορίζοντες
- Το γκολ και η... συγγνώμη του Αγιάρι απέναντι στη χώρα καταγωγής του
- Παράδοση New Holland T6.160 4WD στην Λάρισα - Δες τα χαρακτηριστικά του! (2026)










