Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης της προσβασιμότητας στο δίκτυο Φάρσαλα – Αχίλλειο – Ναρθάκι – Άγιος Αντώνιος – Σκοπιά
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Λειτουργικό γίνεται το επαρχιακό δίκτυο που συνδέει τους οικισμούς Φάρσαλα – Αχίλλειο – Ναρθάκι – Άγιος Αντώνιος – Σκοπιά. Από την Περιφέρεια Θεσσαλίας ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης των υποδομών πρόσβασης στα συγκεκριμένα τμήματα του δικτύου της επαρχίας Φαρσάλων που είχαν υποστεί από το μεσογειακό κυκλώνα «Ιανός». Ενώ έχουν ξεκινήσει και οι διαδικασίες αποκατάστασης της γέφυρας στο Δίλοφο.
«Συνεχίζουμε να επιχειρούμε στις περιοχές της Θεσσαλίας που επλήγησαν από τον μεσογειακό κυκλώνα «Ιανός», συμβάλλοντας με σχέδιο στην υλοποίηση μικρών και μεγάλων έργων που έχουν ως αποτέλεσμα την επιστροφή στην κανονικότητα. Οι Τεχνικές Υπηρεσίες από την πρώτη στιγμή άρχισαν τις εργασίες για την καταγραφή και την αποκατάσταση των σημείων του οδικού δικτύου της επαρχίας Φαρσάλων που υπέστησαν ζημιές, καθώς και τον καθαρισμό και την αποκατάσταση των αναχωμάτων των υδατορεμάτων όπου απαιτείται» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ξανά ο Τάσος Μπαρτζώκας στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης για τις αποζημιώσεις των παραγωγών της Ημαθίας
- Πρόταση Εξεταστικής για ΟΠΕΚΕΠΕ: Ενστάσεις επί της διαδικασίας από την αντιπολίτευση
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για το Αμπέλι
- Η Ελληνική Ομάδα Διάσωση διοργανώνει πιστοποιημένο σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στην Βέροια
- Φενεός Σικυώνας: Έως τις 5 Αυγούστου οι δηλώσεις ζημιάς στον ΕΛΓΑ και στις ΚΟΕ