Ξεκινά η διαδικασία για τις πανελλαδικές 2018 – Δηλώσεις υποψηφίων
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Σύμφωνα με Υπουργική Απόφαση (ΥΑ) που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ (353/Β/07-02-2018) οι υποψήφιοι για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2018, θα κληθούν μέσα στο Μάρτιο να υποβάλλουν για φέτος τις δηλώσεις συμμετοχής.
Μέχρι πέρυσι και με βάση τη μέχρι σήμερα ισχύουσα ΥΑ, οι δηλώσεις υποβάλλονταν τον Φεβρουάριο, ωστόσο φέτος, λόγω των διαδικασιών για την ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, το υπουργείο προέβη στη μεταφορά του χρονικού πλαισίου υποβολής, ώστε να έχει εκδοθεί σε ΦΕΚ ο νόμος για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής όταν θα αρχίσουν οι υποβολές δηλώσεων.
Εξάλλου, η ΥΑ φέρνει, μεταξύ άλλων, και άλλη μία αλλαγή, που αφορά όσους υποβάλλουν μηχανογραφικό δελτίο στην κατηγορία του 10%. Ειδικότερα, με τη συγκεκριμένη Απόφαση, οι υποψήφιοι δεν θα μπορούν από εδώ και πέρα να δηλώνουν στο μηχανογραφικό Σχολή ή Τμήμα ή Εισαγωγική Κατεύθυνση Τμήματος στο οποίο είναι ήδη φοιτητές.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Συνέχεια πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως 27 Μαρτίου | Αγροτικά νέα IMATHIOTIKIGI.GR
- ΚΕΟΣΟΕ: Αναγκαία και επείγουσα η λήψη μέτρων για τον αγροτικό τομέα | Αγροτικά νέα IMATHIOTIKIGI.GR
- Η νέα viral τάση ευεξίας είναι τα σφηνάκια λαδολέμονου - Έχουν όμως πραγματικά οφέλη;
- «Ένα Γεύμα Χαράς» και «Κούτες Αγάπης» προσφέρουν η Οδύσσεια και η Lidl Ελλάς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ανανεώνοντας τη συνεργασία τους
- Πυρηνόκαρπα: Πώς οι Βιοδιεγέρτες μπορούν να βοηθήσουν στην ακαρπία











