Εργασίες οριζόντιας σήμανσης στην 16η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Πολυγύρου από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αυτοδιοίκηση
Εργασίες οριζόντιας σήμανσης θα πραγματοποιηθούν στην 16η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου έως και την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2019.
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες οριζόντιας σήμανσης από τον κόμβο Λακκιάς έως τα όρια του Νομού Χαλκιδικής.
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου έως και την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2019 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7:00 π.μ.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Λάκης Βασιλειάδης : Πρέπει να βρούμε λύσεις για την ασθένεια των πυρηνόκαρπων και για τον παγετό
- Θ. Τζάκρη - Ερώτηση στη Βουλή για να δοθούν προκαταβολές στους αγρότες της Πέλλας και της Ημαθίας που επλήγησαν από τους ανοιξιάτικους παγετούς του Μαρτίου
- Στάχτη 100 στρέμματα αγροτοδασικής έκτασης άφησε η φωτιά στο Νιοχώρι στη Μεσσηνία
- Π. Μαρινάκης: Δεν θα πληρώσουν οι πολίτες τον λογαριασμό από τις παράνομες αγροτικές επιδοτήσεις
- Εντυπωσιακή η Παρουσία της New Holland στην Παγκρήτια Αγροκτηνοτροφική Έκθεση Αρκαλοχωρίου 2025