Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας: Αποκατάσταση βλαβών ηλεκτροφωτισμού στο οδικό δίκτυο της Νάουσας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αυτοδιοίκηση
Στο πλαίσιο των εργασιών συντήρησης, αποκατάστασης και επισκευής βλαβών ηλεκτροφωτισμού του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Ημαθίας πραγματοποίησε έλεγχο και επισκευές στο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού του οδικού δικτύου στην περιοχή της Νάουσας και συγκεκριμένα στην Επαρχιακή Οδό από Σ.Σ. Νάουσας − Νάουσα − Δ.Δ. Κάτω Βερμίου και στη Δημοτική Οδό “Σπηλαίου” από Επαρχιακή και θέση κόμβο των Εσπερίδων έως Νάουσα. Οι έλεγχοι συντήρησης και επισκευής βλαβών κρίθηκαν επιβεβλημένοι καθώς μετά τα τελευταία έντονα καιρικά φαινόμενα που επικράτησαν στην περιοχή, διαπιστώθηκε ότι ο ηλεκτροφωτισμός των παραπάνω οδών παρουσίαζε βλάβες με αποτέλεσμα κατά τις νυχτερινές ώρες ο φωτισμός να μην είναι επαρκής.
Παρόμοιες εργασίες συντήρησης, αποκατάστασης και επισκευής βλαβών ηλεκτροφωτισμού από την Τεχνική υπηρεσία της Αντιπεριφέρειας θα πραγματοποιηθούν και σε άλλες περιοχές της Ημαθίας, σύμφωνα με τον τακτικό προγραμματισμό που υπάρχει αλλά και με τις ανάγκες που παρουσιάζονται.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Διαχείριση ζιζανίων στους οπωρώνες σήμερα - Άρθρο του Γιώργου Νάνου, Καθηγητή Δενδροκομίας, Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας
- Φροντιστήρια Πουκαμισάς Βέροια: Θέσεις εργασίας Καθηγητών
- ΠΟΓΕΔΥ : «Η αρχή του τέλους των σκιών»
- Πορεία διοικητικού ελέγχου των αιτήσεων στήριξης-πληρωμής και ένταξης πράξεων των παραγωγών στο Μέτρο 23
- Το κοινωνικοοικονομικό αποτύπωμα του οργανισμού Νέα Γεωργία Νέα Γενιά: Σταθερή προσφορά στον μετασχηματισμό του αγροδιατροφικού τομέα