Με 120.000 ευρώ η Περιφέρεια Θεσσαλίας χρηματοδοτεί έργα αγροτικής οδοποιίας στον Δήμο Τυρνάβου
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αυτοδιοίκηση
Με το ποσό των 120.000 ευρώ χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας το δήμο Τυρνάβου, για έργα αγροτικής οδοποιίας σε Βρυότοπο και Αμπελώνα καθώς οι δρόμοι καταστράφηκαν από την κακοκαιρία Daniel.
Με την ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης που βρίσκονται σε εξέλιξη, θα βελτιωθεί σημαντικά η πρόσβαση γεωργών και κτηνοτρόφων σε γεωργικές εκτάσεις και ποιμνιοστάσια.
Για την πρόοδο των εργασιών συζήτησαν στο πλαίσιο πρόσφατης συνάντησης ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Κουρέτας, η Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας κ. Μαρία Γαλλιού και ο Δήμαρχος Τυρνάβου κ. Στέλιος Τσικριτσής, ο οποίος ευχαρίστησε την Περιφερειακή αρχή για την αγαστή συνεργασία και για την χρηματοδότηση του έργου.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Τραγωδία: Νεκρός αγρότης μετά από ανατροπή γεωργικού μηχανήματος στην Κίσσαμο Χανίων
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 18 Μαΐου έως 22 Μαΐου
- Βιολογική παραγωγή: Υψηλά ποσοστά μη συμμόρφωσης σε ελέγχους για μελισσοκομία και κτηνοτροφία
- Στη Λέσβο ο πρόεδρος του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ Σπ. Μάμαλης και κλιμάκιο του Οργανισμού για συντονισμό της επιχείρησης αντιμετώπισης του αφθώδους πυρετού
- Μαργαρίτης Σχοινάς: «Η ελληνική υδατοκαλλιέργεια είναι ένας εθνικός πρωταθλητής και μπορεί να αποτελέσει πυλώνα της νέας παραγωγικής Ελλάδας»











