Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας από τον νέο Διοικητή της Ι Μεραρχίας Πεζικού Νικόλαο Γιαννόπουλο
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αυτοδιοίκηση
Τον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ. Κωνσταντίνο Καλαϊτζίδη επισκέφθηκε στο γραφείο του, το πρωί της Τετάρτης 20 Μαρτίου, ο νέος Διοικητής της Ι Μεραρχίας Πεζικού Υποστράτηγος Νικόλαος Γιαννόπουλος, που ανέλαβε προ ημερών τα νέα του καθήκοντα.
Ο κ. Καλαϊτζίδης αφού καλωσόρισε τον νέο Διοικητή και του εξέφρασε τις ευχές του, δήλωσε τα εξής: «Η συνεργασία της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας και της Ι Μεραρχίας Πεζικού, είναι άψογη και διαρκής. Ευχαριστούμε τον υποστράτηγο Νικόλαο Γιαννόπουλο για την επίσκεψη και του ευχόμαστε, από καρδιάς, καλή δύναμη στην επιτέλεση των υψηλών καθηκόντων του».
Με τη σειρά του, ο νέος Διοικητής, Υποστράτηγος Νικόλαος Γιαννόπουλος, ευχαρίστησε τον κ. Καλαϊτζίδη για τις ευχές, τονίζοντας πως ο ίδιος, αξιωματικοί, υπαξιωματικοί και στρατεύσιμοι, όλοι σύσσωμοι στηρίζουν το έργο της Αυτοδιοίκησης, όποτε και όπου απαιτείται, υπηρετώντας παράλληλα τους πολίτες.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Τραγωδία: Νεκρός αγρότης μετά από ανατροπή γεωργικού μηχανήματος στην Κίσσαμο Χανίων
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 18 Μαΐου έως 22 Μαΐου
- Βιολογική παραγωγή: Υψηλά ποσοστά μη συμμόρφωσης σε ελέγχους για μελισσοκομία και κτηνοτροφία
- Στη Λέσβο ο πρόεδρος του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ Σπ. Μάμαλης και κλιμάκιο του Οργανισμού για συντονισμό της επιχείρησης αντιμετώπισης του αφθώδους πυρετού
- Μαργαρίτης Σχοινάς: «Η ελληνική υδατοκαλλιέργεια είναι ένας εθνικός πρωταθλητής και μπορεί να αποτελέσει πυλώνα της νέας παραγωγικής Ελλάδας»











