Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας από τον νέο Διοικητή της Ι Μεραρχίας Πεζικού Νικόλαο Γιαννόπουλο
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αυτοδιοίκηση
Τον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ. Κωνσταντίνο Καλαϊτζίδη επισκέφθηκε στο γραφείο του, το πρωί της Τετάρτης 20 Μαρτίου, ο νέος Διοικητής της Ι Μεραρχίας Πεζικού Υποστράτηγος Νικόλαος Γιαννόπουλος, που ανέλαβε προ ημερών τα νέα του καθήκοντα.
Ο κ. Καλαϊτζίδης αφού καλωσόρισε τον νέο Διοικητή και του εξέφρασε τις ευχές του, δήλωσε τα εξής: «Η συνεργασία της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας και της Ι Μεραρχίας Πεζικού, είναι άψογη και διαρκής. Ευχαριστούμε τον υποστράτηγο Νικόλαο Γιαννόπουλο για την επίσκεψη και του ευχόμαστε, από καρδιάς, καλή δύναμη στην επιτέλεση των υψηλών καθηκόντων του».
Με τη σειρά του, ο νέος Διοικητής, Υποστράτηγος Νικόλαος Γιαννόπουλος, ευχαρίστησε τον κ. Καλαϊτζίδη για τις ευχές, τονίζοντας πως ο ίδιος, αξιωματικοί, υπαξιωματικοί και στρατεύσιμοι, όλοι σύσσωμοι στηρίζουν το έργο της Αυτοδιοίκησης, όποτε και όπου απαιτείται, υπηρετώντας παράλληλα τους πολίτες.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Μπαρτσελόνα: Στον Άγιαξ ως δανεικός για μία σεζόν ο Τερ Στέγκεν
- Η Renault Trucks στην IAA 2026: καινοτόμες λύσεις για την επιτάχυνση της απανθρακοποίησης των οδικών μεταφορών
- Εκπαιδευτικά σεμινάρια του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ στη Λέσβο
- Open Day στα Φροντιστήρια Πουκαμισάς-Βέροια Κέντρο: Μια καλοκαιρινή συνάντηση γεμάτη ενημέρωση και εκπλήξεις!
- Αθ. Καββαδάς στον Επαγγελματικό Αλιευτικό Σύλλογο «Το Αιγαίο»: Προτεραιότητα ο εκσυγχρονισμός του αλιευτικού στόλου και η στήριξη των επαγγελματιών αλιέων










