Ανακοίνωση ΠΚΜ σχετικά με την τροποποιημένη απόφαση ένταξης πράξεων φυσικών προσώπων, νομικών προσώπων και συλλογικών σχημάτων στη Δράση 4.1.2.
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αυτοδιοίκηση
Ανακοίνωση από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Αλιείας της Π.Κ.Μ. σχετικά με την Τροποποιημένη απόφαση ένταξης πράξεων φυσικών και νομικών προσώπων και συλλογικών σχημάτων της Δράσης 4.1.2.: «Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ύδατος» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014 – 2020 στο πλαίσιο της υπ. αριθμ. 1710/7-5-2021 Πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων στήριξης».
Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Αλιείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί και δημοσιοποιηθεί στο Πρόγραμμα Διαύγεια η απόφαση ένταξης πράξης φυσικών και νομικών προσώπων και συλλογικών σχημάτων της Δράσης 4.1.2 «Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ύδατος, του Υπομέτρου 4.1 «Στήριξη για επενδύσεις σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014–2020, στο πλαίσιο της υπ. αριθμ. 1710-07/05/2021 Πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων στήριξης.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις οικείες Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής των Περιφερειακών Ενοτήτων, στις οποίες έχουν κοινοποιηθεί οι πίνακες των δικαιούχων.
Στην ανακοίνωση που είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας επισυνάπτεται η σχετική απόφαση.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ο Δημήτρης Μόσχος νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας
- 42 προτάσεις για την ενίσχυση της έρευνας χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας με 8 εκατ ευρώ
- Παρέμβαση ΕΘΕΑΣ για επιστροφές αχρεωστήτως και διόρθωση των μειώσεων των ενισχύσεων που υπέστησαν οι παραγωγικοί γεωργοί και κτηνοτρόφοι
- Βαμβάκι: Τα Βασικά Στάδια Ανάπτυξης που κάνουν τη διαφορά και οι παράγοντες που επηρεάζουν την απόδοση
- Σοκ και θλίψη για τον θάνατο των αδελφών Ζότα