Στη διεθνή έκθεση τουρισμού IFTM Τop Resa στο Παρίσι η Περ. Δυτικής Μακεδονίας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αυτοδιοίκηση
Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας συμμετείχε στη διεθνή έκθεση τουρισμού IFTM Τop Resa στο Παρίσι ως συνεκθέτης στο περίπτερο του ΕΟΤ
Στην κορυφαία έκθεση της Γαλλόφωνης αγοράς, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 03 έως τις 05 Οκτωβρίου 2023, συμμετείχαν αντιπρόσωποι από τουριστικά γραφεία, tour operators της αγοράς, καθώς και επαγγελματίες του κλάδου.
Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας με σταθερή παρουσία στην έκθεση IFTM Top Resa, παρουσίασε τη Δυτική Μακεδονία στο τουριστικό κοινό της Γαλλίας το οποίο ανταποκρίθηκε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας ενημέρωσαν με σειρά συναντήσεων πράκτορες και δημοσιογράφους για τα μοναδικά χαρακτηριστικά της Δυτικής Μακεδονίας, το πλούσιο φυσικό, πολιτιστικό, ιστορικό και γαστρονομικό απόθεμα και την ταυτότητα των επιμέρους τουριστικών της προορισμών.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Θεοδώρα Τζάκρη: «Απαιτούνται διευκρινίσεις για τις επιστροφές αγροτικών επιδοτήσεων του 2023»
- ΣΥΠΕΤΕΕΛ: Κάλεσμα Γενικής Συνέλευσης και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του πρώτου οριστικού Διοικητικού Συμβουλίου
- Πραγματοποιήθηκε στο Μακροχώρι Ημαθίας η πολύ ενδιαφέρουσα ενημερωτική εσπερίδα για τον αγροτικό κόσμο (Βίντεο)
- Διονύσης Σταμενίτης: «Συνέχεια των πρωτοβουλιών για την αντιμετώπιση της ξήρανσης κλαδιών στη ροδακινιά»
- Ο Νίκο Γουίλιαμς μένει εκτός για τρεις εβδομάδες, αλλά προλαβαίνει το Μουντιάλ















