Υποψήφιος με τον Απ. Τζιτζικώστα ο Αριστείδης Καμπανός
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αυτοδιοίκηση
Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Κεντρική Μακεδονία με τον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα ανακοίνωσε ότι θα είναι ο Αριστείδης Καμπανός, πατέρας του αδικοχαμένου Αλκη Καμπανού. Ο κ. Καμπανός ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του μιλώντας σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης και την αιτιολόγησε λέγοντας ότι θέλει να δώσει από την πρώτη γραμμή την μάχη ενάντια στην αθλητική βία.
“Υπέβαλα την πρότασή μου στον κ. Τζιτζικώστα, ενστερνιζόμενος τις απόψεις του για την καταπολέμηση της βίας. Ο κοινός σκοπός μας για την εξυγίανση στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου πρέπει να γίνει κοινός σκοπός όλων. Πλέον η πόλη θα γίνει πιο δυνατή. Θεωρώ τον εαυτό μου υπεύθυνο για τον Μιχάλη, γιατί η πόλη εκεί δεν στάθηκε δυνατή. Ο αθλητισμός ενώνει και δεν σκοτώνει”, τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Καμπανός.
Πηγή: ertnews.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ασθένειες και Εχθροί στα Πυρηνόκαρπα
- Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή στο επίκεντρο του διαλόγου για την νέα ΚΑΠ
- Η Π.Ε.Γ.Δ.Υ. για τη Βιολογική Μελισσοκομία
- Μεγάλη Επιτυχία για τα φροντιστήρια Πουκαμισάς Βέροια - Κέντρο για τους καθηγητές μας και τους μαθητές μας
- Εννέα υποτροφίες για προγράμματα σπουδών σε νέες και νέους από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μέσω του θεσμού “Υποτροφίες στις Περιφέρειες”