Γεννήθηκαν δίδυμα πάντα στην Τσενγκντού
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Φύση
Ένα θηλυκό και ένα αρσενικό πάντα γεννήθηκαν σήμερα το πρωί στην κινεζική επαρχία Σιτσουάν.
Η μητέρα τους, η Τσινγκ Χε, γέννησε τα δύο μικρά στη βάση ερευνών για τα γιγάντια πάντα της Τσενγκντού.
Το θηλυκό πάντα, βάρους 117,2 γραμμαρίων, γεννήθηκε στις 07:53 το πρωί, με το αρσενικό, βάρους 140,8 γραμμαρίων, να ακολουθεί 23 λεπτά αργότερα.
Σύμφωνα με το προσωπικό της βάσης στην Τσενγκντού, είναι το δεύτερο ζευγάρι αρσενικού και θηλυκού πάντα που γεννιέται φέτος. Από την αρχή του χρόνου, στην Τσενγκντού έχουν γεννηθεί εννέα μικρά, μεταξύ των οποίων τέσσερα ζευγάρια διδύμων.
Η Τσινγκ Χε, που γεννήθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου του 2001, απέκτησε τα πρώτα δίδυμα μωρά της το 2015.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ο Κώστας Βοργιαζίδης δίπλα στους παραγωγούς και εμπόρους της Λαϊκής Αγοράς Μακροχωρίου – Περιοδεία σε Μακροχώρι (Απ. Παύλο)
- ΥπΑΑΤ: Θα είμαστε δίπλα στους πληγέντες, μέχρι να δούμε χαμόγελα στα χείλη τους
- Ημερίδα για την «Ημέρα Βιολογικής Παραγωγής της Ε.Ε»
- Τσαβδαρίδης: Επιλύθηκε με Απόφαση του Υπ. Δικαιοσύνης το ζήτημα της προσωρινής αναπλήρωσης της θέσης της Αντιεισαγγελέως Πρωτοδικών Βέροιας
- Ξεκινούν το εκτιμητικό τους έργο οι Επιτροπές για τις ζημιές στην αγροτική παραγωγή στην Π.Ε. Λάρισας